Δείτε και απολαύστε στο βίντεο που ακολουθεί, την αποθεωτική βραδιά για το 7μελές χορευτικό συγκρότημα του Σ.Ε.Ν.Ε.Κ 

 

Αληθινή βραδιά αποθέωσης ήταν αυτή της Πέμπτης 22 Φεβρουαρίου 2018 για το 7μελές χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου Ελληνικής Νεολαίας Καΐρου (Σ.Ε.Ν.Ε.Κ.) όταν ολοκλήρωσε την παρουσία της στην κεντρική σκηνή της εκδήλωσης, που ήταν ενταγμένη στα πλαίσια συμμετοχής του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Καΐρου, στο 15ο Φεστιβάλ Πολιτισμού, το οποίο διοργάνωσε το El  Shawy  Cultural Wheel Center,το  διήμερο 21 και 22 Φεβρουαρίου 2018.

Η χορευτική ομάδα με επικεφαλή τον κ. Ανδρέα Γιόσρυ Πρόεδρο του Σ.Ε.Ν.Ε.Κ. που ήταν ντυμένη με παραδοσιακές  στολές και αποτελούνταν από τους  Ναταλί  Σαΐντ, Ναγιέρα Μενσάουι, Σάλμα Φαρούκ, Ναγιέρα Ελ Γαντούρ, Θεοδώρα Αμίρ, Ανδρέα  Σαΐντ και  Μηνά  Ριζκάλα, παρουσίασε το ρεπερτόριό της, στο οποίο περιλαμβάνονταν συνολικά πέντε παραδοσιακοί χοροί, από ισάριθμες περιοχές της Ελλάδας.

Στον ίδιο, επίσης, χώρο της εκδήλωσης, παρευρέθηκε εκπροσωπώντας την Ελληνική Κοινότητα Καΐρου  η Επόπτρια Γραφείων  και μέλος του Δ.Σ του Πολιτιστικού κ. Βίλλυ Πολίτη-Ζουέ.

Τα πολιτιστικά κέντρα των χωρών που συμμετείχαν στο Φεστιβάλ, είχαν δημιουργήσει περίπτερα γνωριμίας με το κοινό, ανάμεσά τους, βεβαίως, και το Ελληνικό, με την καθοδήγηση του Διευθυντή του  Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Καΐρου, κ. Χρίστου Παπαδόπουλου, απ’όπου διανέμονταν στους επισκέπτες καλαίσθητα ενημερωτικά έντυπα με πληροφορίες και παρουσίαση τουριστικών περιοχών και προϊόντων από την Ελλάδα.

Αρέσει σε %d bloggers: