Συγκινήσεις, σκηνικό και αμέτρητες γεύσεις Ελλάδας με θέα τον Νείλο, μας ετοιμάζει ο Ελληνικός Ναυτικός  Όμιλος Καΐρου, τόσο την ερχόμενη Κυριακή των Βαΐων 1 Απριλίου 2018, όσο και στη διπλή γιορτή που σχεδιάζει ειδικά για τους Έλληνες Πάροικους, την Κυριακή του Πάσχα αλλά και την επομένη ημέρα, την Λαμπροδευτέρα.!

Όλες οι παραπάνω εκδηλώσεις, έχουν κοινή ώρα προσέλευσης για τους ενδιαφερόμενους, τη 1 το μεσημέρι και για αποφυγή ταλαιπωρίας θα ήταν φρόνιμο να κάνετε προηγουμένως κράτηση, μια και οι άνθρωποι του Ε.Ν.Ο.Κ. δεσμεύονται να προσφέρουν μια ατελείωτη βεντάλια γεύσεων από την Ελληνική παράδοση, αρχής γενομένης από την επόμενη κιόλας Κυριακή των Βαΐων, όπου θα προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία από ψάρια και θαλασσινούς μεζέδες.

 Την Κυριακή του Πάσχα 8 Απριλίου 2018, με σκηνικό και αναμνήσεις από την Ελληνική παράδοση, στην μοναδική βεράντα του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Καΐρου, με θέα τα γαλήνια νερά του Νείλου, θα σας περιμένουν μεζέδες, σαλάτες και ψητά, όλα προετοιμασμένα με σπιτική φροντίδα.

Αλλά και την επομένη ημέρα, δηλαδή την Λαμπροδευτέρα, το κέφι, η φιλοξενία, το παραδοσιακό κλίμα και οι γεύσεις ψητών επαναλαμβάνονται με την ίδια φροντίδα και θα σας περιμένουν να γιορτάσετε πάντα στο ίδιο κλίμα των ημερών, και με την φροντίδα και την περιποίηση που αρμόζει σε αυτές τις περιστάσεις και θα σας προσφέρει απλόχερα ο Ε.Ν.Ο.Κ !

Για την εξυπηρέτησή σας και για κρατήσεις θέσεων, σημειώστε τα τηλέφωνα:  0100-332 82 67 καθώς και 0100-266 33 34

Αρέσει σε %d bloggers: