Συγχαρητήριο μήνυμα απέστειλε, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα ο Αιγύπτιος Πρόεδρος  Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι στο Μωχάμεντ Σαλάχ, μέσω του επίσημου face book της Προεδρίας, για την βράβευση του γνωστού ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ ως τον “Καλύτερο παίκτης της Πρεμιέρ Λίγκ” για τη σαιζόν 2017-2018!

Το συγχαρητήριο μήνυμα του Αιγύπτιου Προέδρου αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής:  “Εκφράζω τα συγχαρητήριά μου στον γιο της Αιγύπτου, Μωχάμεντ Σάλαχ, για το επίτευγμα που έχει πετύχει γεγονός που αποτελεί λόγο υπερηφάνειας και επιβεβαίωση των εντυπωσιακών δυνατοτήτων των Αιγυπτίων σε όλους τους τομείς.

Είμαι υπερήφανος για αυτόν, αλλά και για κάθε Αιγύπτιο, ο οποίος αναδεικνύει το όνομα της Αιγύπτου ψηλά” καταλήγει στο μήνυμα του, ο Πρόεδρος Αλ Σίσι, ο οποίος σημειωτέον συνοδεύει τα συγχαρητήρια του με φωτογραφία του  Μωχάμεντ Σάλαχ τη στιγμή που παραλαμβάνει το βραβείο του.

Θυμίζουμε ότι ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής, βραβεύθηκε προχθές Κυριακή 22 Απριλίου 2018 με τον τίτλο του “Καλύτερου παίκτη στην Πρέμιερ Λίγκ, για την περίοδο 2017-18, με μια απίστευτη παραγωγικότητα 41 τερμάτων, με τα χρώματα της ομάδας της Λίβερπουλ.

Με την οποία πραγματοποιεί μια άκρως ανταγωνιστική σαιζόν και διεκδικεί το εισιτήριο για την επόμενη διοργάνωση του Τσάμπιονς Λίγκ, αλλά και στην φετινή εκπληκτική της πρόκριση στα ημιτελικά της ίδιας διοργάνωσης όπου θα αναμετρηθεί με την Ιταλική “Ρόμα”, ομάδα από την οποία… πήρε μεταγραφή πέρυσι ο Σαλάχ, για να ντυθεί με τα χρώματα των “κόκκινων” του μεγάλου λιμανιού.

Αρέσει σε %d bloggers: