Αναμνήσεις και εικόνες από ανέμελα μαθητικά χρόνια πλημμύρισε το απόγευμα της Πέμπτης 31 Μαΐου 2018, το εντευκτήριο του Σ.Ε.Α.Α.Σ. στο περιθώριο της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Ελλήνων Αποφοίτων Αμπετείου Σχολής.

Εμφανώς συγκινημένος και χαρούμενος, έχοντας στα δεξιά του τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου  κ.Νικόλαο Βαδή και αριστερά του τη Γραμματέα του Συλλόγου κ.Βάσω Χαραλάμπους καθώς και το Μέλος του Δ.Σ. κ.Γιώργο Καλλίδη και βλέποντας…απέναντί του στο ακροατήριοτης αίθουσας, φίλους αλλά και Αμπετειανούς, ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Α.Α.Σ. κ. Αλέξανδρος Καζαμίας ανέφερε στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, τα εξής:

Να σας πω ότι επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί  μου πριν την έναρξη της Συνέλευσης ο  Πρόεδρος της Ε.Κ.Κ. κ. Χρήστος  Καβαλής ο οποίος για επαγγελματικούς λόγους δεν κατάφερε να παραστεί και ζήτησε να μεταφέρω τους χαιρετισμούς του και τους χαιρετισμούς όλης της Διαχειριστικής Επιτροπής.

“Πανοσιολογιότατε πατέρα Στέφανε, εκπρόσωπε του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής, αξιότιμε κ.Γενικέ Πρόξενε της Ελλάδας στο Κάιρο κ.Γεώργιε Δασκαλόπουλε, αξιότιμη κ. Μαριέττα Κουμαριανού, Συντονίστρια Εκπαιδευσης Μέσης Ανατολής, αγαπητοί Πρόεδροι και εκπρόσωποι των αδελφών παροικιακών Σωματείων και επιτρέψτε μου να σας αναφέρω κατά σειρά:

κ.Ανδρέα Μαυρομάτη, Πρόεδρε της Κυπριακής Αδελφότητας Καΐρου, κ.Αντώνη Διαμαντίδη, Πρόεδρε του Ελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Καΐρου, κ. Γιώργο Ρεκτσίνη Αντιπρόεδρε του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου, κ. Μαρία Χέλμη εκπρόσωπε του Ορθόδοξου Πνευματικού Πατριαρχικού Κέντρου, κ.Λάμπρο Μπενοβία Πρόεδρε της Χιακής Αδελφότητας, κ.Ευαγγελία Θηραίου Πρόεδρε του φιλανθρωπικού σωματείου”Μαρία η Αιγυπτία”,  κ.Βάσω Γαζή Αντιπρόεδρε της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Καΐρου, κ.Βίλλυ Πολίτη Επίτιμη Πρόεδρο του ΣΕΑΑΣ, κ.Βασίλη Ζουέ Ειδικέ Γραμματέα του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων και, μεγάλη μας χαρά, σήμερα να έχουμε τον Επίτιμο Αντιπρόεδρο της Ε.Κ.Κ. και πατέρα του Συλλόγου μας κ. Νικόλα Πολίτη.

Να ευχαριστήσουμε την αγαπητή σε εμάς κ. Χρυσάνθη Σκουφαρίδου Γ. Γραμματέα της Ε.Κ.Κ., και Πρόεδρο της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Ελληνίδων Κυριών Καΐρου, η οποία παρά τις προσωπικές της υποχρεώσεις επικοινώνησε η ίδια μαζί μου και μετέφερε τους χαιρετισμούς και τις ευχές της για μία νέα, καλή χρονιά, για το Σύλλογό μας. Η κ. Σκουφαρίδου εκπροσωπήθηκε όπως προαναφέραμε από την Αντιπρόεδρο της Φιλοπτώχου κ. Βάσω Γαζή.

Αγαπητά μέλη του Συλλόγου, κυρίες και κύριοι, συνέχισε στον χαιρετισμό του ο κ.Αλέξανδρος Καζαμίας, πριν ξεκινήσουμε τις εργασίες της Τακτικής μας Γενικής Συνέλευσης, χρέος μας είναι να μνημονεύσουμε όσα μέλη του Συλλόγου μας και της Παροικίας μας, μας αποχαιρέτησαν κατά το  χρόνο που μας πέρασε και μας εγκατέλειψαν για πάντα.

Μεταξύ αυτών, την πολύκλαυστη μητέρα του Πατριάρχη μας Κλεοπάτρα Χορευτάκη, την, επίσης, αξέχαστη μητέρα του Προέδρου της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου Ελεονώρα Καβαλή, το επίλεκτο μέλος όλης της παροικίας και για τα ελληνικά και κυπριακά σωματεία, Κήμη Φλεβοτομά,τον Ανδρέα Φιλοθέου με την μεγάλη ιστορία των εστιατορίων “Αντρέα” και τώρα πρόσφατα, τον Δημήτρη Μπούρα αλλά και τον Μιχάλη Λαζαρίδη.

Ιδιαίτερη αναφορά, βεβαίως, θέλουμε να κάνουμε στην αξέχαστη μεγάλη Ευεργέτιδα της Παροικίας μας, την μάνα του Συλλόγουκαι όλων μας, την Στέλλα Κυριάζη.

Η Στέλλα αγάπησε και αγαπήθηκε, πρόσφερε όσο λίγοι Αιγυπτιώτες στην Ιστορία του Ελληνισμού της χώρας του Νείλου, τη νοιώθαμε σαν μάνα μας και κείνη, μας είχε όλους σαν παιδιά της.

Στη μνήμη της μεγάλης Αρχόντισσας του Αιγυπτιώτη Ελληνισμού το Δ.Σ. μας αποφάσισε να ονομάσουμε την αίθουσα συνεδριάσεων “Αίθουσα Στέλλας Κυριάζη.”

Επίσης, κάθε χρόνο την ημέρα αυτή που μας εγκατέλειψε για πάντα, την 31η Αυγούστου, αποφασίσαμε να  πραγματοποιούμε ένα γεύμα στη μνήμη της, προς τους βοηθούμενους της παροικίας.

Στο σημείο αυτό, ο Πρόεδροςτου ΣΕΑΑΣ, προέτρεψε τους παρευρισκόμενους, να την θυμηθούν μέσα από ενα σύντομο βίντεο-αφιέρωμα που ετοιμάσθηκε για αυτήν …

Αμέσως μετά την προβολή του κρατήθηκε 1 λεπτού σιγή και στη συνέχεια αναγνώσθηκε η Ημερήσια Διάταξη, περνώντας πλέον στις διαδικασίες της Γενικής Συνέλευσης, με πρώτη ενότητα τη δράση του ΣΕΑΑΣ για το 2017, για την οποία ο κ.Αλέξανδρος Καζαμίας τόνισε τα εξής:

“Ο ΣΕΑΑΣ, συνέχισε την έντονη παρουσία του και κατά το 2017 και θα μου επιτρέψετε να πω και για το 2018, με το ξεκίνημα της ιδέας της “Αμπετειάδας”, αλλά θα μου επιτρέψετε να αναφερθώ εν συνεχεία σε αυτό.

Προς το παρόν, να αναφέρουμε το έργο μας από τον Ιανουάριο, μέχρι και 31 Δεκεμβρίου του 2017.

Έτσι, 30 Ιανουαρίου εορτή των Τριών Ιεραρχών, ο Σύλλογος μας  εκπροσωπήθηκε στο μνημόσυνο των αδελφών Αμπέτ (Ραφαήλ Ανανία και Γεωργίου) Ιδρυτών της Αμπετείου Σχολής, ενώ τον επόμενο μήνα Φεβρουάριο παραβρεθήκαμε και εκπροσωπήσαμε τον ΣΕΑΑΣ στην κοπή της πατροπαράδοτης πίτας της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, παρουσία των Εκκλησιαστικών, Προξενικών, Παροικιακών Αρχών, μελών και παροίκων.

Παράλληλα, όπως κάθε χρόνο, το εντευκτήριο του Συλλόγου μας παραχωρήθηκε με όλη μας την αγάπη στη Χιακή Αδελφότητα “Όμηρος”, για την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της, κάτι που επαναλάβαμε, όπως κάθε χρόνο, πααραχωρώντας το εντευκτήριό μας στους αδελφούς Κυπρίους, για την αντίστοιχη Γενική Συνέλευση τους για το 2017.

Τον Ιούνιο του 2017 ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. εκπροσώπησαν το Σύλλογό μας στην παρουσίαση των “Παλίμψηστων” της Ιεράς Μονής Σινά, που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Αρχαιοτήτων στο Ζαμάλεκ του Καΐρου, μια εκδήλωση που τίμησε και εμάς, καθώς όλοι μας συνδεόμαστε πνευματικά ως απόφοιτοι με το θεοβάδιστο μοναστήρι του Σινά.

Τον μήνα Σεπτέμβριο, ομάδα του Συλλόγου μας, συνέχισε ο κ.Αλέξανδρος Καζαμίας στον απολογισμό της χρονιάς, με επικεφαλή τον Πρόεδρο επισκεφθήκαμε τον Αλεξανδρινό Προκαθήμενο στην έδρα του στην Αλεξάνδρεια, όπου και του απονείμαμε εκ μέρους του Συλλόγου μας τιμητική πλακέτα για το θεάρεστο έργο του και την αμέριστη συμπαράστασή του και τις ευλογίες του στο έργο του Συλλόγου μας.

Παράλληλα, στην Αλεξάνδρεια, θεωρήσαμε χρέος μας και επισκεφθήκαμε τους γέροντες του Οίκου Ευγηρίας «ΜΑΝΝΑ» της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας, μια εκδήλωση που μας συγκίνησε για δύο λόγους, πρώτον γιατί είδαμε τους απόμαχους της Αλεξάνδρειας και, δεύτερον γιατί είδαμε σε πόσο εξαιρετική κατάσταση διατηρεί το χώρο αυτό η ΕΚΑ, ενώ δεν πρέπει να παραλλείψουμε να πούμε ότι τα δώρα που προσφέραμε σε αυτή την επίσκεψη ήταν όλα προσφορά του κ. Αντώνη Καζαμία τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.

Επίσης, εκπρόσωποι του Δ.Σ. μας, παραβρέθηκαν και στη μεγάλη μουσική βραδιά που διοργάνωσε στους νεώσοικους του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αλεξάνδρειας, η Ελληνική Κοινότητα Αλεξάνδρειας.

Από τις επιτυχημένες, τέλος, εκδηλώσεις του Συλλόγου Αποφοίτων Αμπετείου Σχολής, ήταν η παρουσία μας στην επίσημη εκδήλωση της Ιεράς Μονής της Αγίας Αικατερίνης στο Σινά στις 16 Δεκεμβρίου του 2017 για τα αποκαλυπτήρια του Μωσαϊκού του Καθολικού της Μονής, παρουσία Υπουργών της Αιγυπτιακής κυβέρνησης, του Κυβερνήτη του Σινά, Εκκλησιαστικών, πολιτικών και Διπλωματικών Αρχών, αλλά και του Δ.Σ. που εκπροσώπησε επάξια τον ΣΕΑΑΣ σε όλες τις Παροικιακές εκδηλώσεις.

Σε αυτό το σημείο ο κ.Αλέξανδρος Καζαμίας, αναφέρθηκε σε στοιχεία, όπως αυτά που έχουν σχέση με τα Μέλη του ΣΕΑΑΣ  κατά το 2017 που αριθμούσαν 150 τακτικά μέλη και 13 αρωγά, ταμειακώς εντάξει, αριθμός ίδιος, περίπου, με τον περσινό, ενώ και φέτος εγγράφησαν ως τακτικά μέλη όλοι οι Απόφοιτοι της Αμπετείου την ημέρα της αποφοίτησης, για το 2017.

Όσον αφορά τις προφορές, ανέφερε το ευχαριστώ προς την Ελληνική Κοινότητα Καΐρου, για την προσφορά, περίπου, 12.000 λιρών, που αναλογούν στα τρεχούμενα έξοδα του εντευκτηρίου, για την χρονιά που πέρασε, ενώ κατά την υποβολή Απολογισμού και Γενικού Ισολογισμού χρήσης 2017, δήλωσε οτι έκλεισε με έλειμμα 25,18 λιρών Αιγύπτου,τονίζοντας ότι η περσινή Γ.Σ. είχε εγκρίνει προϋπολογισμό για το 2017, ένα πλεόνασμα 2.000 λιρών.

Μετά από την έγκριση των συμμετεχόντων στην Γ.Σ., για το νέο προϋπολογισμό του 2018 και τον διορισμό με την αμοιβή του ορκωτού ελεγκτή, ο Πρόεδρος του ΣΕΑΑΣ κ.Αλέξανδρος Καζαμίας, τόνισε, ιδιαίτερα, στο σημείο τα εξής:

Ευχαριστίες

“Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ελλήνων Αποφοίτων Αμπετείου Σχολής εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες, προς την ΑΘΜ τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ.κ.Θεόδωρο Β΄για την συμπαράστασή του στο Σύλλογό μας και τη συνεχή στήριξη, ηθική και υλική.

Επίσης, ευχαριστεί θερμά την Αιγυπτιακή Κυβέρνηση και το Υπουργείο Κοινωνικών Υποθέσεων, για τη συμπαράστασή τους στο έργο μας.

Ακόμα, ευχαριστούμε θερμά τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Σινά, Φαράν και Ραΐθούς, κ.Δαμιανό και Επίτιμο Πρόεδρο του ΣΕΑΑΣ για την αγαστή συνεργασία που υπάρχει πάντοτε μεταξύ μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρέβη της Κύπρου κ.Χάρη Μορίτση και όλη τη διπλωματική αποστολή για ότι έχουν προσφέρει για τις ανάγκες των σωματείων.

Αντίστοιχα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στο Κάιρο κ.Γιώργο Δασκαλόπουλο, για την συνεχή υποστήριξή του προς τον Σύλλογό μας και τα σωματεία της παροικίας.

Επίσης, ευχαριστίες οφείλονται στον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ.Χρήστο Καβαλή και όλη τη Διαχειριστική Επιτροπή, για την αμέριστη συμπαράσταση και την οικονομική βοήθεια που μας παρέχουν όλα αυτά τα χρόνια, εξαιρώντας την τελευταία επιστολή που μας έστειλαν, με ημερομηνία 26 Μαρτίου 2018. Και στο σημείο αυτό τόνισε ότι στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε προ ολίγου με τον κ. Καβαλή, διευκρινίστηκε ότι η ΕΚ.Κ., θα είναι πάντα στο πλευρό του ΣΕΑΑΣ αρκεί τα αιτήματα του Συλλόγου  να κατατίθεται γραπτώς και έγκαιρα στα πλαίσια των προβλεπόμενων διαδικασιών,  και φυσικά απαιτείται και η ενεργή συμμετοχή στις εφορείες της Κοινότητας.

Επαναλαμβάνω, ευχαριστούμε όλη την Δ.Ε. της Ε.Κ.Κ. και τον Πρόεδρο της κ.Χρήστο Καβαλή, για αυτή την υποστήριξη του όλα αυτά τα χρόνια της και να σας υπενθυμίσουμε ότι όλα τα μέλη της Δ.Ε. της Ε.Κ.Κ. αποφοίτησαν από την Αμπέτειο και όλοι πέρασαν από τον Σύλλογο Αποφοίτων Αμπετείου Σχολής.

Επίσης, να ευχαριστήσουμε την κ.Βίλλυ Πολίτη-Ζουέ, για την βοήθεια που μας προσφέρει ως Προϊσταμένη του Νέου Φωτός, με τη δημοσίευση και προβολή των ανακοινώσεων και των δραστηριοτήτων του Συλλόγου μας, ακόμα τον κ. Γεώργιο Πεχλιβανίδη τον Αρχισυντάκτη του Νέου Φωτός, και στην Ιστοσελίδα της Ε.Κ.Κ., τον Γιάννη Φουρτούνα και την κ.Χάιδω Ζώτου, για την άψογη συνεργασία μας σε θέματα προβολής, αλλά και εξυπηρέτησης σε θέματα Αρχείου, του Συλλόγου μας.

Θέλουμε να πιστεύουμε, συνέχισε την ομιλία του ο Πρόεδρος κ.Αλέξανδρος Καζαμίας, ότι η θέση του Προέδρου, πρέπει να είναι πάντα ισχυρή και οι αποφάσεις του Δ.Σ του κάθε σωματείου να στηρίζονται ΜΟΝΟΝ σε επίσημες δημοκρατικές διαδικασίες και σαφώς να απέχει από κάθε είδους προσωπικές εκτιμήσεις και θεωρίες.

Είναι καιρός μετά τη μεγάλη εκδήλωση του “Νόστου” να ξανασκεφθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το συμφέρον της παροικίας μας.

Είναι καιρός να γίνει μια Στάση, στην οποία θα πρέπει να σκεφθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ένα καλύτερο μέλλον, στηριζόμενοι στο παρελθόν για την ανάδειξη της ιστορίας και του πολιτισμού του Αιγυπτιώτη Ελληνισμού.

Είναι καιρός αυτή η γενιά να εξασφαλίσει ό,τι καλύτερο για τα απαιτούμενα εφόδια στην πολλά υποσχόμενη νεολαία μας, μια νεολαία η οποία σύντομα θα μπορέσουμε και μεις να τους παραδώσουμε την σκυτάλη για την διατήρηση του Πολιτιστικού μας θησαυρού.

Χαιρετισμοί-δηλώσεις επισήμων

Ο Πατήρ Στέφανος, εκπροσωπώντας τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας, δήλωσε: “Κατ’ αρχήν, αφού σας μεταφέρω τις θερμές ευχές του Πατριάρχη μας, να σας ευχηθώ να συνεχίσετε την προσφορά σας όχι μόνον εδώ στο Κάιρο, αλλά και στον υπόλοιπο Ελληνισμό.

Απ‘ ότι κατάλαβα η Αμπέτειος είναι μια σημαντική σχολή και η οποία δίνει στους νέους ανθρώπους μόνοένα απολυτήριο Λυκείου αλλά και πολλά άλλα ωραία πράγματα, και βεβαίως πολύ καλές αρχές…

Εύχομαι καλή δύναμη και σας εύχομαι τα καλύτερα…”

Ο Έλληνας Γενικός Πρόξενος κ. Γ. Δασκαλόπουλος ανέφερε:

“Να σας ευχαριστήσω και να σας συγχαρώ για το έργο σας και την προσφορά σας και είναι σημαντικό η προσπάθειά σας να έχει συνέχεια, να έχει μέλλον και η Αμπετειάδα είναι μια πολύ καλή αφορμή να ξαναζωντανέψουμε το πνεύμα της Αμπετείου.

Μια σχολή με πολύ μεγάλη ιστορία,πραγματικής προσφοράς στην Αίγυπτο και συνυφασμένη με την παρουσία του Ελληνισμού στην Αίγυπτο.

Να ευχηθώ ότι καλύτερο για την διοργάνωση της “Αμπετειάδας” και στο μέτρο του δυνατού, θα συνδράμουμε σε αυτή την προσπάθεια, ώστε να κρατήσουμε το σωματείο όχι μόνο ζωντανό, κάτω από αντίξοες συνθήκες, αλλάκαι να προσεγγίσουμε τους νέους μας για να έχουμε τη συνέχεια που αξίζει στην ιστορία της Αμπετείου.”

Η Συντονίστρια Εκπαίδευσης κ.Μαριέτα Κουμαριανού, τόνισε:” Συγχαρητήρια και από εμένα σε όλους σας, γιατί τόσα χρόνια κρατήσατε το σωματείο σας κάτω από αντίξοες συνθήκες, και δηλώνω όπου και ότι μπορώ, να δώσω να προσφέρω κάποια συμβουλή, είμαι στη διάθεση σας. Εύχομαι καλή επτυχία και πρέπει να είστε υπερήφανοι, που είστε μέλη αυτού του συλλόγου…”

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Αδελφότητας κ.Ανδρέας Μαυρομάτης, ανέφερε:

” Να προσθέσω και γω τα συγχαρητήριά μου, και καλή δουλειά…έχετε καιρό μπροστά σας να κάνετε καλή προετοιμασία (για την Αμπετειάδα) και αν είναι οι Αμπετειανοί όλου του κόσμου να συγκεντρωθούν, τότε θέλετε πραγματικά χρόνο γιατί είναι πολλοί και πιστεύω ότι όλοι θα την υποστηρίξουν. Συγχαρητηρια και καλή δουλεια…”

Ο Ειδικός Γραμματέας του ΣΑΕ κ.Βασίλης Ζουέ, δήλωσε:

“Συγχαρητήρια για το έργο σας, θεωρώ ότι η Αμπέτειος είναι μια πολύ μεγάλη σχολή, του βεληνεκούς του Αβερωφείου.Ήταν καλό πιστεύω που ζητήσατε περισσότερο χρόνο, γιατί έχετε δρόμο μπροστά σας… για καλύτερη προετοιμασίατης Αμπετειάδας και όσον αφορά εμένα, είμαι στη διάθεσή σας για ότι χρειασθείτε και σε όποιο επίπεδο, κυρίως στην Αθήνα, ακόμα όμως και για επαφές με τους Αμπετειανούς του εξωτερικού. Συγχαρητήρια…”

Ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΚΚ κ. Νικόλαος Πολίτης, επεσήμανε:

“Να σας συγχαρώ που συνεχίζετε, και έτσι υπάρχει αυτό το σωματείο και πρέπει να υπάρχει, αλλά συγχρόνως να σας συγχαρώ και για την ιδέα της “Αμπετειάδας”…Άκουσα κάπου, ότι θα έρθουν 150 μάλιστα απο την Αμερική,άρα, ξεκινάμε ωραία…Είστε δυναμικοί, κουράγιο, δύναμη και εύχομαι όλα να πάνε καλά.”

Η Επίτιμος πρόεδρος του ΣΕΑΑΣ κ. Βίλλυ Πολίτη, ανέφερε:

“Σαν Επίτιμος Πρόεδρος του σωματείου, να σας συγχαρώ για το έργο σας και, επίσης, να σας συγχαρώ για δύο πράγματα α) τη διατήρηση των τραπεζικών προθεσμιακών λογαριασμών όπως σας παρέδωσα και παρακαλώ να μην τους πειράξετε και β)την πρόταση προς την Γ.Σ. να υπάρχει επικοινωνία για θέματα βοήθειας και συνεργασίας.Γιατί έτσι πρέπει, όλοι μαζί να βοηθάμε για να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις, για να διατηρηθεί  ένα σωματείο.

Όταν υπάρχει Ομόνοια και συνεργασία μέσα σε ένα σωματείο, τότε και όλα τα υπόλοιπα γύρω του γίνονται σημαντικότερα…Σας ευχαριστώ και πάλι συγχαρητήρια για την “Αμπετειάδα” και φυσικά είμαι στο πλευρό σας σε ό, τι με χρειασθείτε…”

Ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΑΑΣ κ.Νικόλαος Βαδής κλείνοντας η Συνέλευση δήλωσε:

“Σας μεταφέρω τους χαιρετισμούς και το ενδιαφέρον του Αρχιεπισκόπου Δαμιανού, ο οποίος μάλιστα συνεχώς ρωτάει για τη δράση του Συλλόγου και είναι πάντα στο πλευρό μας. Όσον αφορά την Αμπετειάδα επειδή θα καλέσουμε Αμπετειανούς από Αυστραλία, Αμερική και Ευρώπη, χρειάζεται να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Πρέπει να υπάρχει μια σωστή οργάνωση για αυτή την εκδήλωση. Θα αρχίσουμε να ετοιμάζουμε το θέατρό μας, και μέχρι του χρόνου πιστεύουμε να είμαστε έτοιμοι.

 

Αρέσει σε %d bloggers: