«Μεταξύ τυρού και αχλαδίου» τα μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου (Ε.Κ.Κ) το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018, αντάλλαξαν απόψεις με τους εκπαιδευτικούς για τη λειτουργία της Αχιλλοπουλείου Σχολής και έθεσαν τους στόχους τους για τη νέα σχολική χρονιά 2018-19.

Στο γεύμα εκτός από τους εκπαιδευτικούς, που είχαν την τιμητική τους, παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της Ε.Κ.Κ κ. Χρήστος Καβαλής με τη σύζυγό του Ελένη, ο Αντιπρόεδρος κ. Μιχάλης Γκρουντστέιν – επίσης με τη σύζυγό του – η Γενική Γραμματέας κ. Χρυσάνθη Σκουφαρίδου με το σύζυγό της, ο Ταμίας κ. Αντώνης Ιορδανίδης, ο κ. Ανδρέας Ρούσσος με τη σύζυγό του και τα μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής κ. Λεωνίδας Φοντριέ και Στέλιος Χαλκιάς.

Το παρόν τους έδωσαν η διευθύντρια της Ε.Κ.Κ κ. Γιάννα Καρδάση, ο αναπληρωτής συντονιστής Εκπαίδευσης Αφρικής και Μέσης Ανατολής κ. Τάσος Αναστασίου, ο διευθυντής της Αχιλλοπουλείου Σχολής κ. Γιώργος Ψάνης και η υπεύθυνη επικοινωνίας της Ε.Κ.Κ και αρχισυντάκτρια της Κοινοτικής εφημερίδας “Νέο Φως” κ. Κάτια Τσιμπλάκη.

Το γεύμα παρατέθηκε στην περιοχή New Giza, σε εστιατόριο που βρίσκεται κοντά στο υπό ανέγερση μουσείο του Καΐρου.

Αρέσει σε %d bloggers: