Δώρα, γλυκά και ένα πλούσιο γεύμα σε όλους τους φιλοξενούμενους στο Ελληνικό Γηροκομείο της E.K.K προσέφερε για άλλη μια φορά η Χιακή Αδελφότητα Καΐρου «ο Όμηρος», λίγες μέρες πριν τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Πρόεδρος κ. Λάμπρος Μπενοβίας, η Αντιπρόεδρος η κ. Ζωζώ Αλιμπέρτη, η Γενική Γραμματέας κ. Θεανώ Μπενοβία, η Ταμίας κ. Ευαγγελία Χαλκιά και ο Σύμβουλος  κ. Θεμιστοκλής Χαλκιάς, επισκέφθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής 30 Νοεμβρίου 2018,  έναν προς έναν τους φιλοξενούμενους στο Ελληνικό Γηροκομείου.

Το Δ.Σ της Χιακής Αδελφότητας μίλησε με όλους τους γέροντες, τους προσέφερε δώρα και αμέσως μετά τους παρέθεσε γεύμα. Στο γεύμα παρακάθισε και ο Προϊστάμενος της Εφορείας του Οίκου Ευγηρίας και Κοινοτικός Επίτροπος κ. Ανδρέας Ρούσσος. Το γεύμα, το παρέθεσε φέτος η Χιακή Αδελφότητα «ο Όμηρος» στη μνήμη των γονιών της Μεγάλης Ευεργέτιδας της Ε.Κ.Κ και των Αιγυπτιωτών κ. Αικατερίνης Σοφιανού Μπελεφάντη.

Παρούσα, ήταν επίσης και η κ. Βάσω Γαζή, Αντιπρόεδρος της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Ελληνίδων Κυριών Καΐρου, η κ. Αγγέλα Χαραλαμποπούλου η Διευθύντρια του Γηροκομείου και η αναπληρώτρια Μάχα Ελ Γουακίλ.

Κάθε χρόνο τις ημέρες των Χριστουγέννων, η Χιακή Αδελφότητα προσφέρει δώρα στους φιλοξενούμενους τους Γηροκομείου.

Σημειώνεται ότι το Γηροκομείο στεγάζεται στο Ελληνικό Νοσοκομείο Καΐρου και φιλοξενεί συνολικά 6 Έλληνες και 16 Αιγυπτίους γέροντες.

Αρέσει σε %d bloggers: