Σαράντα λεπτά διήρκεσε η συνάντηση του Πατριάρχη Αλεξανδρείας με τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Νίκο Παππά.

Στο υπουργείο συνόδευσε τον Προκαθήμενο του Δευτερόθρονου Πατριαρχείου, ο Μητροπολίτης Γουινέας κ.Γεώργιος. Ωστόσο η συνάντηση, που ξεκίνησε, έγινε μόνο μεταξύ των δύο ανδρών.

Ρεπορτάζ:  Κάτια Τσιμπλάκη

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ραντεβού είχε οριστεί από τις 25 Νοεμβρίου 2018, όταν ο κ. Παππάς, ο οποίος πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στο Κάιρο για τη διεθνή έκθεση ICT και για να επισκεφθεί την Ελληνική Κοινότητα Καϊρου. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν προκειμένου να ευχηθεί ο υπουργός,  Χρόνια Πολλά στον Πατριάρχη για τα γεννέθλιά του,  αποφάσισαν να συναντηθούν άμεσα.

Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας ενημέρωσε τον κ. Παππά για τα προβλήματα του Δευτερόθρονου Πατριαρχείου και για το ότι συνεργείο της ΕΡΤ κάλυψε δημοσιογραφικά την ποιμαντορική επίσκεψή του στα βάθη της Αφρικής.

Σημειώνεται ότι ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας βρίσκεται στην Αθήνα όπου έχει κύκλο επαφών με υπουργούς για να τους ενημερώσει για τα προβλήματα του Δευτερόθρονου Πατριαρχείου.

Αρέσει σε %d bloggers: