Παιχνίδια, γέλια, γλυκίσματα, δώρα. Μικροί και μεγάλοι, εκπαιδευτικοί και μαθητές, οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων της Αχιλλοπουλείου και της Αμπετείου, διοργάνωσαν την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018, ένα ξεχωριστό bazaar στην αυλή του Σπετσεροπούλειου που όμοιο του δεν υπάρχει.

Τόμπολα, φουσκωτές τσουλήθρες, έδωσαν άλλη «νότα» στο bazaar που μετατράπηκε σε μια υπαίθρια σχολική γιορτή στην οποία συμμετείχαν πάροικοι κάθε ηλικίας.

Στο Βazaar όχι μόνο έδωσαν το παρόν τους αλλά και εργάστηκαν για τη διοργάνωσή του, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων της Αχιλλοπουλείου και Κοινοτικός Επίτροπος κ. Λεωνίδας Φοντριέ, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων της Αμπετείου κ. Ελένη Μαγγανά, το μέλος του ιδίου Συλλόγου και Κοινοτικός Επίτροπος κ. Στέλλιος Χαλκιάς.

Δυναμική ήταν και η παρουσία καθόλη τη διοργάνωση του Bazaar του Αντιπροέδρου της Ε.Κ.Κ. κ. Μιχάλη Γκρουνστέιν και του Κοινοτικού Επιτρόπου κ. Ανδρέα Ρούσσου.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων της Αχιλλοπουλείου ευχαριστεί τον κ. Νικόλα Μπουρή, τον κ. Γιάννη Βλαντή, την Ελληνική Στέγη Ηλιουπόλεως  και τον Ελληνικό Ναυτικό Όμιλο Καΐρου, που προσέφεραν δώρα για την τόμπολα.

Δυναμική και η παρουσία των Προσκόπων

Η ομάδα των Προσκόπων (ηλικίας 11 έως 14 ετών) συμμετείχε δυναμικά στο Bazaar που διοργάνωσαν οι σύλλογοι γονέων της Αχιλλοπουλείου και Αμπετείου σχολής και το οποίο έλαβε μέρος στο προαύλιο χώρο των Ελληνικών εκπαιδευτηρίων στην Ηλιούπολη.

Με μεράκι και για 3 μήνες προετοίμαζαν οι πρόσκοποι μαζί με την Αρχηγό τους κ. Ναταλί Σάϊντ, διάφορα και εξαιρετικά χριστουγεννιάτικα προϊόντα ώστε να στολίσουν την ημέρα του Bazaar το τραπέζι των προσκόπων και να ελκύσουν όλους τους παρόντες στην γιορτινή αυτή ημέρα. Στόχος των προσκόπων είναι να πραγματοποιήσουν μονοήμερης δράσης από τα χρήματα που συγκέντρωσαν.

Ο κ. Ανδρέας Γιόρσι αναφέρει: «Ως αρχηγός του 1ου Συστήματος Προσκόπων Καΐρου και όλο το επιτελείο βαθμοφόρων οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά της κυρίες Νίτσα Καζαμία και Κωνσταντίνα Γεδεών για τις προσφορές τους, καθώς και για την συνεχή τους έμπρακτη υποστήριξη προς τους προσκόπους Καΐρου».

Αρέσει σε %d bloggers: