Ο Τέρενς Κουΐκ, συναντήθηκε το Σάββατο 12 Ιανουαρίου με τον Υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου, Σάμεχ Σούκρι, όπου συζήτησαν μεταξύ άλλων για τη διοργάνωση του NΟΣΤΟΣ 3.

Το «Νέο Φως» συνάντησε το κ. Κουίκ αμέσως μετά την ξενάγησή στα έργα αποκατάστασης του ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Εκεί ο κ. Κουίκ μας μίλησε για τη συνάντηση με τον κ. Σούκρι, όπου ζητήθηκαν θέματα που αφορούν την προεδρία της Αφρικανικής Ένωσης που ανέλαβε  η Αίγυπτος και τις σχέσεις με την Ε.Ε.

Επίσης αναφέρθηκε στη συνεργασία που έχει με την κ. Μάκραμ και τον κ. Φωτίου για τη διοργάνωση του ΝΟΣΤΟΣ 3, που θα γίνει τον προσεχή Μάρτιο, στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Χαρακτήρισε δε τη διοργάνωση καταλύτη που ενώνει τις τρεις χώρες.  

Ο κ. Κουίκ, ευχαρίστησε την Ελληνική παροικία της Αιγύπτου – μεταξύ άλλων – και τον κ. Καβαλή και την Ε.Κ.Κ, γιατί όπως είπε με τη συνεργασία μπορούν να κάνουν πολλά και για τις δύο πατρίδες, και την Αίγυπτο και την Ελλάδα.

Τέλος, ευχαρίστησε για την ξενάγησή του στο ναό των Αγ.  Κωνσταντίνου και Ελένης και ευχήθηκε να παραβρεθεί στα εγκαίνιά του που θα γίνουν τον προσεχή Ιούνιο, καθώς όπως τόνισε με νόημα, οι Βουλευτικές εκλογές θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο του 2019.

Αρέσει σε %d bloggers: