Τ.Κουίκ: Εντυπωσιακά τα έργα στο ναό των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης (Video)
20/01/2019
thumbnail of 0121 (2)
Νέο Φως 21.1.19
21/01/2019
Show all

Όλοι οι celebrities της Αιγύπτου στο φαντασμαγορικό πάρτι της “18” που έγινε στον Ελληνικό Ναυτικό Όμιλο Καΐρου (Photos)

Το πιο φαντασμαγορικό πάρτι της Αιγυπτιακής Πρωτεύουσας έγινε στον Ελληνικό Ναυτικό Όμιλο Καΐρου.

Ρεπορτάζ: Κάτια Τσιμπλάκη

Το βράδυ της Παρασκευής 18 Ιανουαρίου 2019, ο νυχτερινός ουρανός πάνω από το Νείλο είχε φωτιστεί από τους προβολείς του ΕΝΟΚ.

Όμως στο ελληνικό club που επισκέπτεται η elite του Καΐρου, τα αστέρια του κινηματογράφου, της τηλεόρασης, της πολιτικής, του θεάματος, “φώτισαν” με την παρουσία τους το θεαματικό πάρτι που διοργάνωσε για το grand opening της, η εταιρεία “18 media productions” .

Ένα από τα project που ετοίμασε η εταιρεία αφορά στην προβολή της σύγχρονης ζωής Ελλάδας, Κύπρου και Αιγύπτου. Καθώς οι σύγχρονες άριστες πολιτικές σχέσεις των τριών χωρών ήρθαν να σφραγίσουν μια παράδοση αιώνων, αγάπης και συνεργασίας των λαών τους.

Το video προβαλλόταν σε video wall, καθ’ όλη τη διάρκεια του πάρτι.

H ψυχή του πάρτι ήταν ο κ. Γιώργος Ρεκτσίνης, ο αντιπρόεδρος του ΕΝΟΚ που επιμελήθηκε κάθε λεπτομέρεια της διοργάνωσης.

Ο αντιπρόεδρος του ΕΝΟΚ κ. Γιώργος Ρεκτσίνης, μίλησε στο «Νέο Φως» για το πάρτι και τις υψηλές προσδοκίες των διοργανωτών που κατάφερε να ικανοποιήσει ο ΕΝΟΚ.

Τα αστέρια της Αιγύπτου έλαμψαν

Επί περισσότερες από τέσσερις ώρες, στον ΕΝΟΚ οι celebrities φώτιζαν με την παρουσία τους τη λαμπερή εκδήλωση.

Όλοι είχαν να πουν ένα θετικό λόγο για την διοργάνωση.

Ανάμεσα στους υψηλούς προσκεκλημένους διακρίναμε τους ηθοποιούς Αμρ Ράμζι, τον τραγουδιστή και ηθοποιό Χαλέντ Σελίμ, τον παρουσιαστή και ηθοποιό Σερίφ Μαντκούρ, τον τραγουσιτή Χασάν Ιντ, τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Ράμι Γιντ, τον ηθοποιό Αιμάν Κοντίλ, τον ηθοποιό Σερίφ Χαμντί, το μοντέλο και ηθοποιό Αμρ Μαχντί, τον ηθοποιό Μοχάμεντ Μαρζιάν, ο ηθοποιός Μοχάμεντ Εζ, ο ποδοσφαιριστής και ηθοποιός Ράμι Γουαχίντ.

Όλοι οι προβολείς άστραψαν όταν ήρθε η Λεμπλέμπα και η Σάουσαν Μπαντρ.

Παρούσα και η «αφρόκρεμα» των επιχειρηματιών

Στο λαμπερό πάρτι συναντήσαμε και ορισμένους από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες της Αιγύπτου.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο κατασκευαστής Μαχμούντ Σαλακάνι με τη σύζυγό του, ο Μοχάμεντ Νουιντάρ, πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Ζαμάλεκ και ο μεγαλοδικηγόρος Μορτάντα Μανσούρ.

Το μεγάλο κοσμικό γεγονός του Καΐρου κάλυψαν δημοσιογραφικά όλα τα τηλεοπτικά κανάλια καθώς και τα φωτοεισεογραφικά πρακτορεία της Αιγύπτου.

Αρέσει σε %d bloggers: