Γ. Φλωρεντής: Πολλές οι δυνατότητες συνανάπτυξης του δικτύου CEG COIN – Τι λέει για τη συνεργασία Ελλάδας, Κύπρου & Αιγύπτου
09/02/2019
thumbnail of 0211
Νέο Φως 11.2.19
11/02/2019
Show all

Οι έπαινοι του Χρ. Καβαλή για την υποδειγματική λειτουργία του Ελληνικού Νοσοκομείου Καΐρου και τον Αντ. Ιορδανίδη (Photos)

Παρουσία του προέδρου της Ε.Κ.Κ κ. Χρήστου Καβαλή έγινε εχθές, 8 Φεβρουαρίου, η ετήσια χοροεσπερίδα των γιατρών του Ελληνικού Νοσοκομείου Καΐρου.

Τις θερμές ευχαριστίες της Δ.Ε της Ε.Κ.Κ εξέφρασε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Χρήστος Καβαλής, στη διεύθυνση, τους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και σε όλους τους εργαζόμενους, για την εξαιρετική χρονιά που είχε το 2018 (όπως άλλωστε και τα προηγούμενα έτη) το Ελληνικό Νοσοκομείο Καΐρου.

Ο κ. Καβαλής τόνισε τον μοναδικό ρόλο που διαδραματίζει στο ΕΝΚ ο προϊστάμενος της Εφορείας Υγείας και Ταμίας της Ε.Κ.Κ κ. Αντώνης Ιορδανίδης καθώς επί των ημερών του το ΕΝΚ μόνο επιτυχίες έχει να επιδείξει τόσο στον επιστημονικό όσο και στο διοικητικό τομέα.

Posted by Ελληνική Κοινότητα Καΐρου on Saturday, February 9, 2019

Κλείνοντας ο κ. Καβαλής το σύντομο λόγο του, έδωσε το σαφές στίγμα και το σαφή στόχο του Ε.Ν.Κ : Να υπηρετεί τον άνθρωπο και να προσφέρει κάτω από το βαρύ και ιστορικό του όνομα στην υγεία, το πολυτιμότερο αγαθό, με σεμνότητα, υπευθυνότητα και κοινωνική μέριμνα.

Ο διευθυντής του Ε.Ν.Κ Δρ. Σαμουήλ Λούις εκ μέρους του ΕΝΚ ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, τον προϊστάμενο κ. Αντώνη Ιορδανίδη και όλη την Δ.Ε για την στήριξη τους. Δεν ξέχασε όμως να μνημονεύσει δυο αξέχαστα στελέχη που αγαπούσαν το ΕΝΚ τους αείμνηστους Γιώργο Χαλκιά και την μεγάλη ευεργέτιδα Στέλλα Κυριάζη.

Ευχήθηκε δε να συνεχίσει η διοργάνωση της ετήσιας εκδήλωσης συγκέντρωσης των ιατρών. Ο δε προϊστάμενος της Εφορείας Υγείας και του Ε.Ν.Κ κ.Αντώνης Ιορδανίδης ευχήθηκε να γίνει νέα συγκέντρωση και στην Ελλάδα! Στην εκδήλωση ήταν παρών και ο Κοινοτικός Επίτροπος κ. Στέλιος Χαλκιάς, ένα από τα πλεον δραστήρια μέλη της Εφορείας Υγείας.

Αρέσει σε %d bloggers: