Untitled design 29 Στο ΕΠΚΚ και στην έδρα του «Πτολεμαίου» παρουσιάζεται το βιβλίο του Ν. Σφήκα για την Αλεξάνδρεια – Χορηγός η Ε.Κ.Κ Ελληνική Κοινότητα Καΐρου

Στο ΕΠΚΚ και στην έδρα του «Πτολεμαίου» παρουσιάζεται το βιβλίο του Ν. Σφήκα για την Αλεξάνδρεια – Χορηγός η Ε.Κ.Κ

Στο Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο Καΐρου θα παρουσιαστεί αρχικά το νέο βιβλίο του Αιγυπτιώτη επιστήμονα-καλλιτέχνη Νικόλαου Σφήκα με τίτλο «Αλεξάνδρεια, Από τον Καβάφη στον Μ. Αλέξανδρο» που εκδόθηκε με την ευγενική χορηγία της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου.

sfikas 1 Στο ΕΠΚΚ και στην έδρα του «Πτολεμαίου» παρουσιάζεται το βιβλίο του Ν. Σφήκα για την Αλεξάνδρεια – Χορηγός η Ε.Κ.Κ Ελληνική Κοινότητα Καΐρου

Η παρουσίαση θα γίνει παράλληλα με τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης με ζωγραφικά έργα του συγγραφέα Νικολάου Σφήκα και του ζωγράφου Αλέξανδρου Λιάπη, την Τρίτη 28 Μαΐου 2019, στις 21.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου.

sfikas1 1 Στο ΕΠΚΚ και στην έδρα του «Πτολεμαίου» παρουσιάζεται το βιβλίο του Ν. Σφήκα για την Αλεξάνδρεια – Χορηγός η Ε.Κ.Κ Ελληνική Κοινότητα Καΐρου

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 28.5.2019 έως τις 4.6.2019, καθημερινά από τις 9.00 έως τις 21.00. Λίγες μέρες αργότερα, την 1η Ιουνίου στις 19.30, το βιβλίο θα παρουσιαστεί και στην έδρα του Συλλόγου Ελλήνων Επιστημόνων «Ο Πτολεμαίος Α’».

Περισσότερα Νέα