Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αμπετείου Σχολής κ. Μίμης Πιερής αποχαιρετά με από καρδιάς λόγια την Καίτη Μπαραμίλη, μέλος του ΔΣ, του ΣΑΣ.

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Μίμη Πιερή

«Αγαπημένη μας Καίτη,

Πριν λίγες ώρες μου ζήτησες να καλέσω τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, σε έκτακτο συμβούλιο με σκοπό να μας ενημερώσεις για κάποια σκέψη σου χρήσιμη για τα μέλη μας.

Αλίμονο όμως, βρισκόμαστε γύρω σου συντετριμμένοι να σε αποχαιρετίσουμε για το μακρινό σου ταξίδι. Στο ταξίδι της αιωνιότητας. Υπήρξες φίλη αγαπητή σε όλους.

Με τον ήρεμο χαρακτήρα σου, την καλοσύνη σου, την ευγένειά σου, την προθυμία σου να προσφέρεις τη βοήθειά σου στους συνανθρώπους σου, έκαναν όλους εμάς που σε γνωρίζαμε να σε νιώθουμε δικό μας άνθρωπο, και παράδειγμα καλού ανθρώπου και στοργικής Χριστιανής μητέρας.

Αγαπητή μου Καίτη, μαζί πορευτήκαμε από το 2012 σε Διοικητικά συμβούλια του Συλλόγου Αμπετείου Σχολής που τόσο αγάπησες και προσέφερες. Σ΄ ευχαριστώ που με τίμησες με τη φιλία σου. Τούτη τη στιγμή δε βρίσκω λόγια να εκφράσω τη θλίψη μου. Ο θάνατός σου με ξάφνιασε. Μας ξάφνιασε όλους

Στη Μαριάννα την αγαπημένη σου κορούλα και τον υιό σου Αλέξανδρο, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Καλό σου ταξίδι Καίτη. Αιωνία σου η μνήμη.»

Αρέσει σε %d bloggers: