Ο Μητροπολίτης Γουϊνέας Γεώργιος για τα θυρανοίξια του Ι.Ν των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης (Video)
18/09/2019
Nέος επιβατικός σταθμός στο αεροδρόμιο της Hurghada
18/09/2019
Show all

Αιγύπτιος μασέρ βάζει φωτιά στους πελάτες του για να απαλύνει τον μυϊκό τους πόνο – Εφαρμόζει τεχνική των «Φαραώ» (Video)


Με τη φωτιά (κυριολεκτικά) παίζει ένας Αιγύπτιος μασέρ, ο οποίος εφαρμόζει την αρχαία τεχνική των «Φαραώ», προκειμένου να απαλύνει τον μυϊκό πόνο των πελατών του.

Ο Abdel Rehim Seid είναι γνωστός για τον τρόπο που εφαρμόζει την τεχνική της «πύρινης πετσέτας» (όπως ονομάζεται αλλιώς η «τεχνική των Φαραώ»).

Ο 35χρονος ξεκινά με ένα βασικό μασάζ χρησιμοποιώντας λάδι και χαμομήλι ώστε να διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και να ανακουφίσει τον πόνο στις περιοχές όπου εντοπίζεται το πρόβλημα.

Στη συνέχεια έρχεται η… φωτιά! Ο Seid τοποθετεί πολλά στρώματα από πετσέτες και άλλα μονωτικά υλικά στην πλάτη του ασθενή. Στην κορυφή βάζει μία φλεγόμενη πετσέτα, την οποία προηγουμένως έχει βουτήξει στο αλκοόλ.

«Το αποκαλώ φλογερό μασάζ» δηλώνει ο 35χρονος Αιγύπτιος, ο οποίος τονίζει πως δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει την εν λόγω τεχνική σε ανθρώπους που έχουν υψηλή αρτηριακή πίεση, νεφρική ανεπάρκεια ή αιμοφιλία.

Ο Seid υποστηρίζει πως έλαβε εκπαίδευση από έναν ειδικό στο Μαρόκο.

Πηγή: star.gr

Αρέσει σε %d bloggers: