Ο Ελληνικός Ναυτικός Όμιλος Καΐρου (ΕΝΟΚ), ιδρύθηκε το 1930 και συνεχίζει μέχρι και σήμερα την αδιάκοπη δράση του στις όχθες του ζωοδότη ποταμού Νείλου. Το Φθινόπωρο αυτό, ο ΕΝΟΚ ξεκινά δυναμικά την νέα αθλητική του δράση.


Ήδη το Καλοκαίρι που μας πέρασε έγιναν ριζικές αλλαγές, επισκευάστηκαν οι κωπηλατικές βάρκες, ο χώρος φύλαξής τους και η εξέδρα. Επίσης δημιουργήθηκαν νέοι χώροι αποδυτηρίων (ανδρών και γυναικών) ειδικά για τους αθλητές μας.

Ο ΕΝΟΚ ήρθε σε επαφή με τον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού (ΝΟΛ) για μια νέα συνεργασία σε αθλητικό επίπεδο και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί η τελετή αδελφοποίησης με τον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού. Αντιπροσωπεία από τον ΝΟΛ θα παραστεί εκείνη την ημέρα στον ΕΝΟΚ για την υπογραφή του Μνημονίου Αδελφοποίησης.

Στην τελετή αυτή είναι προσκεκλημένοι η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου, η Κυπριακή Αδελφότητα, εκπρόσωποι των Ελληνικών και Κυπριακών Προξενικών Αρχών και όλοι οι Παροικιακοί αθλητικοί φορείς. Από Αιγυπτιακής πλευράς θα παραστούν ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της Αιγυπτιακής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας και ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της Αιγυπτιακής Ομοσπονδίας Κανό και Καγιάκ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια ημέρα θα υπογραφεί και το Συμβόλαιο συνεργασίας με την αθλητική Αιγυπτιακή εταιρεία «CAIROW» για την ίδρυση κωπηλατικής σχολής και σχολής κανό – καγιάκ στους νεώσικους του ΕΝΟΚ. Στη σχολή αυτή τα μέλη του ΕΝΟΚ θα απολαμβάνουν έκπτωση της τάξεως των 50% στα δίδακτρα.

Δελτίο Τύπου – ΕΝΟΚ

Αρέσει σε %d bloggers: