Ο Γιώργος Χαγιάτ, ο Πρόεδρος του ΕΝΟΚ, σε συνέντευξή του στο «Νέο Φως» την εφημερίδα της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, μιλά για την αναγέννηση του ιστορικού ομίλου του Καΐρου. «Το 2011 που αναλάβαμε τον Ελληνικό Ναυτικό Όμιλο το βλέμμα μας ήταν στραμμένο στις περίεργες καταστάσεις που είχαμε να αντιμετωπίσουμε“, λέει χαρακτηριστικά.

Είχαμε να πληρώσουμε ενοίκια, να κάνουμε ανανέωση και ανακαίνιση του Ομίλου…Με την πρώτη μας θητεία, μπορέσαμε να βάλουμε τάξη και να κάναμε όλες τις δυνατές προσπάθειες ώστε να ξεκαθαρίσουμε όλα τα γκρίζα θέματα», λέει ο κ. Χαγιάτ και προσθέτει:


«Ο Όμιλος υπάρχει για τον αθλητισμό. Ήταν το κύριο σημείο στο οποίο στηριχθήκαμε για την αναγέννησή του… Όλες τις παλιές βάρκες τις έχουμε ανανεώσει. Έχουμε αίτημα για την επανεγγραφή του Ομίλου στην Αθλητική Ομοσπονδία Κωπηλασίας Καΐρου για να μπορέσουμε να ενταχθούμε ξανά στους αγώνες που διεξάγονται στο Κάιρο. Έχουμε ενταχθεί και στην Ομοσπονδία Καγιάκ… Ήρθε η ώρα να δώσουμε έμφαση και να στρέψουμε το βλέμμα προς το μέλλον. Να επεκταθούμε. Έχουμε ήδη αδελφοποηθεί με τον ΕΝΟΑ. Έχουμε φέρει προπονητές στο καγιάκ και στην κωπηλασία».

H συνέντευξη δημοσιεύθηκε στο Νέο Φως, στις 21 Οκτωβρίου 2019.

Αρέσει σε %d bloggers: