Το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχει το Ελληνικό Νοσοκομείο Καΐρου ήταν το θέμα ρεπορτάζ που φιλοξένησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων η ΕΡΤ 1.

Στο ρεπορτάζ η απεσταλμένη της Κρατικής Τηλεόρασης κ. Ελίνα Κολύβα, αναφέρθηκε στις προτεραιότητες της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου οι οποίες είναι η Υγεία και η Παιδεία, στα εγκαίνια της ανακαινισμένης πτέρυγας των εξωτερικών ιατρείων που έγιναν πρόσφατα.

Επίσης, ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην ιστορία του Ε.Ν.Κ που λειτουργεί αδιαλείπτως για περισσότερο από έναν αιώνα αλλά και στην ιστορία που διαδραμάτισε κατά τον Β’ Παγκόσμιο καθώς η Ε.Κ.Κ το παραχώρησε στην Πολεμική Αεροπορία για την περίθαλψη των τραυματιών.

Στην κ. Κολύβα δίνει συνέντευξη ο Ταμίας της Ε.Κ.Κ και Προϊστάμενος του Ε.Ν.Κ κ. Αντώνης Ιορδανίδης, ο οποίος είναι εκείνος ο οποίος οδήγησε σε τροχιά ανόδου και ευημερίας του Ελληνικό Νοσοκομείο.

Στο ρεπορτάζ καταγράφεται και η λειτουργία του Ελληνικού Γηροκομείου που λειτουργεί μέσα στο Ε.Ν.Κ. Για της υπηρεσίες που προσφέρει μιλά η διευθύντριά του κ. Αγγέλα Χαραλαμποπούλου.

To ρεπορτάζ για το Ε.Ν.Κ που προβλήθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ1 μπορείτε να το παρακολουθήσετε ΕΔΩ (30.00′).

Αρέσει σε %d bloggers: