Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι παρατήσεις από την Κοινοτική Επιτροπή της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας. Μετά τον Α. Βαφειάδη, την παραίτησή του στον Πρόεδρο της ΕΚΑ και τα μέλη της Κοινοτικής Επιτροπής κατέθεσε σήμερα και ο κ. Ν. Κόπελος. (σχετικά έγγραφα με σφραγίδα της ΕΚΑ που παρουσιάζονται πιο κάτω).

Ο κ. Κόπελος, όπως άλλωστε και ο κ. Βαφειάδης κάνει λόγο για παράτυπο μη δημοκρατικό τρόπο που χειρίζεται η Κοινοτική Επιτροπή τα κοινά.

Επισημαίνει ότι καταστρατηγείται το Καταστατικό της ΕΚΑ φέροντας ως παράδειγμα την κατάργηση των ηχογραφήσεων ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει ότι οδηγείται σε κίνδυνο ο θεσμός της ΕΚΑ.

Την επιστολή του ο κ. Κόπελος την Κοινοποιεί στον Πατριάρχη Θεόδωρο, στον Πρέσβη της Ελλάδος στο Κάιρο κ. Νικόλα Γαριλίδη και στον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στην Αλεξάνδρεια κ. Θεόδωρο Κοτσιώνη.

Η ιστοσελίδα της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, ekkairo.org, δημοσιεύει αυτούσια την επιστολή του κ. Κόπελου και παραμένει στη διάθεση του προέδρου της ΕΚΑ κ. Εδμόνδου Κασιμάτη να δημοσιεύσει και τη δική του απάντηση.

a_a_t_s_-__pe___


Διαβάστε επίσης.

«Πόλεμος» επιστολών για τη διαχείριση της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας – Η ανταπάντηση Βαφειάδη στον Κασιμάτη

«Τίτλοι τέλους» για τον Α. Βαφειάδη από την ΕΚΑ – Η επιστολή παραίτησής του προς τον Ε. Κασιμάτη

Αρέσει σε %d bloggers: