Φιλανθρωπικό Δείπνο Αγάπης προς τιμήν του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρου Β’, παρέθεσε στις 14 Νοεμβρίου 2019 στο χώρο εκδηλώσεων Ελαιών – loft στο Βοτανικό, το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Αλεξανδρινή Πνοή».

Στην βραδιά αγάπης εορτάστηκαν και τα 15 χρόνια Πατριαρχίας του Προκαθήμενου του Δευτεροθρονου Πατριαρχείου.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ.κ. Ιερώνυμου, η Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO σε θέματα που αφορούν τα δικαιώματα και την προστασία των παιδιών καθώς και την πολιτιστική κληρονομιά κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η κ. Δέσποινα Γιαννακοπούλου, η Αρχόντισσα των εκκλησιών και Πρέσβειρα του Απόδημου Ελληνισμού κ. Αικατερίνη Σοφιανού – Μπελεφάντη.

Την Ελληνική Πολιτεία εκπροσώπησε ο κ. Νότης Μηταράκης Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδιος για θέματα Κοινωνικής Ασφάλισης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων κ. Κώστας Μιχαηλίδης μετά της συζύγου του, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων κ. Φίλιππος Κοσσένας, το μέλος του Δ.Σ. κ. Βασίλειος Ζουές, ο Επίτιμος Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Καίρου κ. Νικόλαος Πολίτης, ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνοαιγυπτιακής Φιλίας κ. Γεώργιος Φλωρεντής και πλήθος μεγάλων Αρχόντων του Πατριαρχείου μας.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα στην ξεχωριστή αυτή βραδιά πλαισίωσαν ο τραγουδιστής Ζαχαρίας Καρούνης συνοδεία πιάνου, η χορωδία του Ωδείου «Θαλής» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρητών Ζωγράφου «Ο Καζαντζάκης».

Αρέσει σε %d bloggers: