Από το 2020 και κάθε δεύτερη Τετάρτη του μήνα o Ήφαιστος της Βιέννης θα έχει άλλο ένα επικοινωνιακό καθήκον. Εκτός από διαδικτυακός σταθμός θα δώσει το όνομά του και σε ραδιοφωνική εκπομπή, την οποία θα παρουσιάζει ο Αμπετειανός Georg Gstrein.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δελτίο τύπου του σταθμούς «θα συναντιόμαστε στον “Orange 94.0 FM” Στον ελεύθερο ραδιοφωνικό σταθμό της Βιέννης. Θα ακούμε σε 2 γλώσσες Αυστριακά και Ελληνικά, τα θέματα που ενδιαφέρουν όλους εμάς τους ευρωπαίους Αυστριακούς και Έλληνες πολίτες του Κόσμου. Η εκπομπή θα περιλαμβάνει από όλα: τι θα φάμε, τι θα ποιούμε, πως θα διασκεδάσουμε ή σε τι αστερισμό ανήκουμε, τι εκδηλώσεις μας ενδιαφέρουν.

Την αρμονική συνύπαρξη της ελληνικής μας διασποράς που συνδέεται τόσο επιτυχημένα με την αυστριακή πραγματικότητα θα τη βρίσκουμε σε αυτήν την μηνιαία εκπομπή κάθε 2η Τετάρτη του μήνα, βράδυ στις 8:00 με την Έρη Μπακάλη και τον Georg Gstrein. Πολλοί από τους συνεργάτες μας θα μας περιστοιχίζουν σ’αυτήν την εμπειρία μας.

Σας περιμένουμε όλους ραδιοφωνικά στην συχνότητα του ORANGE 94 FM στην πρώτη μας εκπομπή στις 8 Ιανουαρίου στις 20:00 Κ.Ε. Καλή σας ακρόαση».

Σημειώνεται ότι ο “Hephaestus” είναι η πρώτη Ελληνογερμανική εκπομπή στα fm.

Αρέσει σε %d bloggers: