Πρόσκληση στην Αικατερίνη Σοφιανού Μπελεφάντη, προκειμένου να είναι μια από τις βασικές ομιλήτριες στο Women Economic Forum το οποίο θα διοργανωθεί από τις 4- 9 Μαρτίου στο Κάιρο, απεύθυνε η διοργανωτική επιτροπή.


Πρόκειται για μια τιμητική πρόταση στην Αιγυπτιώτισσα κ. Αικ. Σοφιανού Μπελεφάντη, η οποία είναι Σύμβουλος, Μεγάλη Αρχόντισσα των Εκκλησιών, Πρέσβειρα Αποδήμου Ελληνισμού του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας καθώς αναγνωρίζεται όχι μόνο η μεγάλη προσφορά της στη γυναικεία επιχειρηματικότητα αλλά και το ευρύ ανθρωπιστικό της έργο.


Το WEF διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Αιγύπτιου Προέδρου Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι και θα φιλοξενήσει τις κραταιές γυναίκες οι οποίες είναι ηγέτιδες και πρωτοπόρες στον τομέα τους.


Το φετινό WEF αναμένεται να παρακολουθήσουν στο Κάιρο, περισσότερες από 200 επιχειρηματίες από 50 χώρες.


Στόχος της διοργάνωσης μεταξύ άλλων είναι να ενισχυθούν οι επιχειρηματικοί δεσμοί γυναικών που είναι ηγέτες στην Αίγυπτο, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή, να ενισχύσουν και να προσελκύσουν νέες επιχειρήσεις και επενδύσεις στη χώρα του Νείλου και να δημιουργηθεί δίκτυο πρεσβευτών με στόχο την προώθηση του Αιγυπτιακού τουρισμού.


Η WEF είναι μια διεθνής μη κερδοσκοπική πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες που ηγούνται στον τομέα τους να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους και να ενισχύσουν την προσωπική τους επιρροή μέσω δικτύωσης.

WEF-Egypt-2020-Introduction-1

Αρέσει σε %d bloggers: