Με 2020 για το νέο έτος, παιχνίδια και παιδικές φωνές να αντηχούν στο εμβληματικό κτήριο του Σπετσεροπούλειου, μαθητές, εκπαιδευτικοί και διοικητικό προσωπικό της Αχιλλοπουλείου Σχολής Καΐρου έκοψαν την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020 εννιά βασιλόπιτες.

Μία για το νηπιαγωγείο, έξι για το δημοτικό, μία για τους εκπαιδευτικούς και άλλη μια για το διοικητικό προσωπικό. Τα φλουριά ισάριθμα με τις βασιλόπιτες, αφορμή για να ξεπεράσουν οι ευχές για το νέο έτος τις 2020.

Τις ευχές για το νέο έτος έδωσε ο Διευθυντής του Σχολείου, ενώ την κάθε μία βασιλόπιτα έκοβε ο εκπαιδευτικός της τάξης μαζί με τον Αναπληρωτή Συντονιστή Εκπαίδευσης Βορείου Αφρικής και Μέσης Ανατολής κ. Δημήτρης Γιαννικόπουλος.

Στην κοπή της βασιλόπιτας της Αχιλλoπουλείου παραβρέθηκαν όλοι οι εκπαιδευτικοί. Από το νηπιαγωγείο η κ. Μαρία Δασκαλάκη και από το Δημοτικό οι Γιώργος Ψάνης, Ηλέκτρα Ξένου, Ιωάννα Κατσιφάρα, Αθανασία Δημοπούλου, Ευαγγελία Γκανά, Ελισάβετ Χαριζοπούλου, Βασίλης Λάγιος, Αναστάσιος Αναστασίου, οι δάσκαλοι της Αραβικής γλώσσας, Μοχάμεντ Μόρσι, Σάλουα Σάουκι, Μόνα Μοχαμεντ,
και της Αγγλικής Μαριαμ Γιακούμπ.

Την Ελληνική Κοινότητα Καΐρου, εκπροσώπησε ο Κοινοτικός Επίτροπος κ. Λεωνίδας Φοντριέ, ο οποίος είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Αρέσει σε %d bloggers: