«Άρωμα» Ελλάδας και γεύση από εκλεκτά ψητά «πλημμύρισαν» την Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020 το προαύλιο του Σπετσεροπούλειου, εκεί όπου στεγάζονται η Αχιλλοπούλειος Σχολή Καΐρου και η Αμπέτειος. Ο δραστήριος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων της Αχιλλοπουλείου ετοίμασε τα εκλεκτά εδέσματα και ρόλο ψήστη ανέλαβαν τα ίδια τα μέλη του. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους: Λεωνίδα Φοντριέ, Ειρήνη Ζαμπάρογλου, Χρήστος Αντωνίου και Ράνια Μόσχου.

Εκπαιδευτικοί, γονείς και φυσικά οι μικροί μαθητές απόλαυσαν ένα λουκούλλειο γεύμα.  Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων επεφύλαξε και μια έκπληξη στους μικρούς μαθητές. Οργάνωσε τόμπολα και τρεις μαθητές κέρδισαν δώρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι για δεύτερη φορά ο Σύλλογος αγόρασε και προετοίμασε τα εδέσματα που προορίζονταν για την Τσικνοπέμπτη των λιλιπούτειων μαθητών, από το ταμείο του χωρίς να επιβαρυνθούν οι γονείς των μαθητών.   

Απέναντι ακριβώς είχαν τοποθετήσει και οι μαθητές της Αμπετείου τις δικές τους ψησταριές. Ποικιλία κρεάτων με διάφορες μαρινάδες, «έσπασαν» τη μύτη των παρευρισκομένων. Και του χρόνου.

Αρέσει σε %d bloggers: