Συνέλληνες του εξωτερικού

Αυτές τις Άγιες ημέρες του Πάθους και της Ανάστασης, ενώνουμε τις σκέψεις και τις προσευχές μας για όλους εσάς, τους Έλληνες αδελφούς μας που ζείτε και εργάζεστε στο εξωτερικό. Για όλους εσάς που αποτελείται τον άτυπο Πρεσβευτή της Πατρίδας μας, που πλήττεστε και εσείς σήμερα από τα δεινά της πανδημίας του κορονοϊού (Covid -19).

Για την αντιμετώπιση της κρίσης, η κυβέρνηση της Ελλάδας δραστηριοποιήθηκε άμεσα, έλαβε τολμηρά και αποδοτικά μέτρα που περιόρισαν σημαντικά τις επιπτώσεις της πανδημίας.

Με την συνεργασία της επιστημονικής κοινότητας, των εργαζομένων και της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού πετύχαμε να βρισκόμαστε στις καλύτερες θέσεις παγκοσμίως και να σπάσουμε τελείως, την αλυσίδα της πανδημίας.

Φέτος, θα περιμένουμε την Ανάσταση κλεισμένοι στα σπίτια μας.

Αγαπητοί συμπατριώτες

Η Ελλάδα μας απέδειξε ότι μπορεί να είναι και πάλι παράδειγμα προς μίμηση στη Διεθνή Κοινότητα και βρίσκεται και αυτή τη δύσκολη στιγμή κοντά σας με όλα τα θεσμικά μέσα που διαθέτει.

Με την αστείρευτη πηγή δύναμης και αλληλεγγύης που χαρακτηρίζει το Έθνος μας, με πίστη, πειθαρχία, και ελπίδα θα ξεπεράσουμε και αυτή την κρίση.

Η Πατρίδα σας αγκαλιάζει όλους και σας εύχεται ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Σάββας Αναστασιάδης

Πρόεδρος της Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς

Βουλευτής ΝΔ Β Θεσσαλονίκης

Αρέσει σε %d bloggers: