Εταιρεία super market με υποκαταστήματα σε όλο τον κόσμο ξεκινά από τις 29 Απριλίου εκστρατεία προώθησης ελληνικών προϊόντων στην Γερμανία.

Στο σχετικό διαφημιστικό έντυπο των 42 σελίδων οι 8 είναι αφιερωμένες στα ελληνικά προϊόντα. Με τίτλο «Γεύσεις α λα ελληνικά» η εταιρεία διαφημίζει 90 έτοιμα φαγητά, κρασιά, ρετσίνα, μπύρα, γλυκά, λάδι, τυρί, αλλαντικά, μεζέδες, ξυρούς καρπούς και ένα σορό άλλα εκλεκτά προϊόντα με φόντο εικόνες από τα ελληνικά νησιά και τα χρώματα της ελληνικής σημαίας.

Σε επιστολή του προς την διοίκηση της εταιρείας στην γερμανική έδρα της στο Νέκαρσουλμ της Βάδης-Βυρτεμβέργης ο Καϊρινός Πρόεδρος του Γερμανοελληνικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου (DHW), Φαίδων Κοτσαμπόπουλος, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Στις τρέχουσες πολύ δύσκολες στιγμές που βιώνει η Ελλάδα, θεωρώ την πρωτοβουλία της LIDL να ηγηθεί αυτής της εξαιρετικά φιλελληνικής εκστρατείας, βοηθώντας έτσι την ελληνική οικονομία, σαν μια σπάνια και υποδειγματική πράξη αλληλεγγύης και φιλίας. Εκ μέρους του Προεδρείου του DHW, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά εσάς και τα άλλα μέλη της Διοίκησης της εταιρείας σας.»

Αρέσει σε %d bloggers: