Έπειτα από επτά εβδομάδες εντατικών γυρισμάτων σε Αθήνα, Λαύριο και Αίγινα, η διεθνής κινηματογραφική παραγωγή σε σενάριο και σκηνοθεσία της Yelena Popovic «Ο Άνθρωπος του Θεού» (Man of God), μια ταινία αφιερωμένη στο βίο και τις δοκιμασίες που πέρασε ο Άγιος Νεκτάριος, ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η πολυαναμενόμενη σε Ελλάδα και εξωτερικό ταινία, μία από τις ελάχιστες παραγωγές που κατόρθωσε όχι μόνο να ξεκινήσει, αλλά και να ολοκληρώσει τα γυρίσματά της υπό τις πρωτόγνωρες συνθήκες της πανδημίας.

Κορονοϊού επιτρέποντος η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες μέχρι τέλη του 2020. Άλλωστε φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από την κοίμηση του Αγίου Νεκταρίου.

Η δημοσιογράφος Μαρία Γιαχνάκη, φέρνει στο φως φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας τις οποίες και δημοσιεύουμε μαζί με ένα μικρό σημείωμά της για τη σημερινή εορτή του Αγίου Nεκταρίου:

«100 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την Κοίμηση του Αγίου Νεκτάριου του Αγίου που όπως όλοι οι μεγάλοι Άγιοι ταπεινώθηκε διώχθηκε χλευάστηκε κατηγορήθηκε εξευτελίστηκε αλλά ο ίδιος ποτέ δεν αρνήθηκε το σταυρό του. Η διαδρομή του, το συγγραφικό του έργο και ο βίος του αποδείκνυε καθημερινά τι σημαίνει αγιότητα. Η στάση του για τη ζωή μεγάλο κεφάλαιο για την κοινωνία.

Η ταινία Man of God που γυρίστηκε στην Ελλάδα με Έλληνες και ξένους ηθοποιούς θα κάνει το γύρο του κόσμου όταν οι κινηματογράφοι ανοίξουν και πάλι. Σήμερα θα κυκλοφορήσει η αφίσα της ταινίας και θα δοθούν πληροφορίες για την προβολή.

Οι φωτογραφίες είναι από backstage και μόνιτορ αλλά και από την Μαριλένα Αναστασιάδου. Σε πολλές διακρίνουμε τον Άρη Σερβετάλη που υποδύεται τον Άγιο τον Μίκι Ρουρκ, τον Αλεξάντερ Πετρόφ, τον Χρήστο Λούλη, τον Γιάννη Στάνκογλου, την Καριοφυλιά Καραμπέτη την Μαρθίλια Σβάρνα και άλλους. Σενάριο σκηνοθεσία Γελένα Πόποβιτς».

Αρέσει σε %d bloggers: