Οι φετινές ευχές για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά θα είναι και αυτές διαφορετικές από τις καθιερωμένες. Διαφορετικές όπως το 2020 που πέρασε σχεδόν όλο, επιβάλλοντας νέα τάξη στην ζωή μας, στις σχέσεις μας στην μετακίνησή μας, στον τρόπο που δουλεύαμε πρωτόγνωρη και γεμάτη διαφοροποιήσεις από όλα τα προηγούμενα χρόνια. Ψάχνοντας λοιπόν πια πρέπει να είναι η νέα ευχή για τα φετινά Χριστούγεννα βρήκα μία μόνο!

Να μας ελεήσει ο Θεός χαρίζοντας μας την ψυχική και σωματική δύναμη και αντοχή να μην λυγίσουμε και να ξεπεράσουμε την απρόσμενη μεταβολή που μας έφερε φεύγοντας η δεκαετία του ‘10 και που παρέλαβε – σαν ζεστή πατάτα – η αρχή της δεκαετίας του ‘20. Ευχές λοιπόν για Καλά διαφορετικά Χριστούγεννα σε όλους και όλες και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, κουράγιο σε όσους χάσαμε πολυαγαπημένα μας πρόσωπα και καλή ανάρρωση σε όσους δοκιμάζονται από την ασθένεια.

Τέλος μιας και το 2021 δεν «αγγίζει» την δεκαετία του ‘10, ας είναι η χρονιά που θα σβήσει την επιρροή της και θα την αντιστρέψει επαναφέροντας την κανονικότητα στην ζωή μας που τόσο μας έλειψε.

Αρέσει σε %d bloggers: