Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με Αλ Σίσι
17/03/2021
Ο Εθνικός Ύμνος στην ελληνική νοηματική γλώσσα (video)
19/03/2021
Show all

Τιμητική αναφορά της Ν. Mάκραμ στην Αικ. Σοφιανού σε ομιλία της στον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Tιμητική αναφορά στην Μεγάλη Ευεργέτιδα της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Αικατερίνη Μπελεφάντη – Σοφιανού για την μεγάλη προσφορά της στην Αιγυπτιακή Κυβέρνηση με στόχο την ανάπτυξη των χωριών της Αιγυπτιακής υπαίθρου έκανε η Υπουργός Διασποράς και Μετανάστευσης της Αιγύπτου κ. Ναμπίλα Μάκραμ κατά την ομιλία της σε στρογγυλή τράπεζα του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Το γεγονός ανέφερε και στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο facebook το Υπουργικό Συμβούλιο. Η κ.Μάκραμ μίλησε για το πρόγραμμα ΝΟΣΤΟΣ και τόνισε ότι η Αίγυπτος είναι φιλόξενη χώρα η οποία αγκαλιάζει όλες τις ξένες κοινότητες.

Σαν παράδειγμα έφερε την Ελληνοαιγύπτια επιχειρηματία κ. Αικατ. Μπελεφάντη -Σοφιανού η οποία υποστήριξε την πρωτοβουλία του Αιγύπιου Προέδρου Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι με στόχο την ανάπτυξη των χωριών της Αιγυπτιακής υπαίθρου. H Aιγύπτια υπουργός υπογράμμισε ότι η κ. Σοφιανού ποτέ δεν ξέχασε την Αίγυπτο, τη χώρα που γεννήθηκε, αλλά επέστρεψε για να προσφέρει.

Αρέσει σε %d bloggers: