Ο Υπουργός Τουρισμού επισκέφθηκε μαζί με τον Πρέσβη της Ελλάδος στο Κάιρο κ. Νικόλαο Γαριλίδη τον Ελληνικό Ναυτικό Όμιλο Καΐρου (ΕΝΟΚ) που βρίσκεται σε ένα από τα ωραιότερα σημεία του Νείλου. Τους υποδέχθηκε ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου κ. Γιώργος Ρεκτσίνης και τους ξενάγησε σε όλους τους χώρους του.

Ο κ. Ρεκτσίνης, μίλησε για την επανεκκίνηση των αθλητικών δραστηριοτήτων του ΕΝΟΚ και τα μετάλλια που κερδίζουν το ένα μετά το άλλο οι αθλητές στις διοργανώσεις της Αιγύπτου.

Επίσης, τον ξενάγησε στους χώρους της εστίασης και ιδιαίτερα στο εντυπωσιακό εστιατόριο με θέα το Νείλο. Ο Υπουργός γεύθηκε τα μοναδικά πιάτα με ελληνικές και αιγυπτιακές γεύσεις.

Ο Θεοχάρης συνομίλησε με τον κ. Ρεκτσίνη, ο οποίος είναι επίσης επικεφαλής των Ελληνόφωνων Ξεναγών και Αιγυπτιολόγος, για το πώς θα γίνει η επανεκκίνηση του Τουρισμού και το πώς μπορεί να ενισχυθεί το τουριστικό ρεύμα.

Στη συναντηση παραβρέθηκε επίσης, ο διπλωματικός σύμβουλος του Υπουργού κ. Δημήτρης Σκούτας, από το Γραφείο Τύπου της Πρεσβείας στο Κάιρο η Μαρία Νικολαρά και ο κ. Γιάννης Μελαχροινούδης, ο οποίος ασχολείται με τα πολιτιστικά.

Αρέσει σε %d bloggers: