Συγχαρητήρια προς τον Πρόεδρο της Ε.Κ.Κ κ. Χρήστο Καβαλή, εκφράζει  Πρόεδρος του Γερμανοελληνικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου (DHW) κ. Φαίδων – Μιχαήλ Kοτσαμπόπουλος για τη συμπλήρωση 20 ετών στην Προεδρία της Ελληνικής Κοινότητας Καϊρου.

Επίσης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια για την 20ετή άοκνη, αφιλοκερδή και ανιδιοτελή προσφορά σας στην Κοινότητα και τον Αιγυπτιώτη Ελληνισμό.

Η  συγχαρητήρια επιστολή του Φ. Κοτσαμπόπουλου στον Χρ. Καβαλή

Προς τον

Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητος Καΐρου

κ. Χρήστο Καβαλή

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

επ ευκαιρία της 20ης επετείου της Προεδρίας σας, σας απευθύνω τους πιο εγκάρδιους χαιρετισμούς από την μακρινή Γερμανία. Συγχρόνως δεχθείτε και τα θερμά συγχαρητήριά μου για την 20ετή άοκνη, αφιλοκερδή και ανιδιοτελή προσφορά σας στην Κοινότητα και τον Αιγυπτιώτη Ελληνισμό. Παρακολουθώ τις δραστηριότητές σας ανελλιπώς και χαίρομαι διαβάζοντας για την φροντίδα και το ενδιαφέρον τόσον το δικό σας όσο και των υπολοίπων μελών της Διαχειριστικής Επιτροπής γι αυτήν την ιστορική κοινότητα.

Εύχομαι ο Πανάγαθος να σας δίδει υγεία και δύναμη ώστε να πραγματοποιήστε όλα τα οράματά σας για το καλό των συμπατριωτών μας στην φιλόξενη Νειλοχώρα όπως και την πρόοδο και ενδυνάμωση των παραδοσιακών αδελφικών σχέσεων των δύο λαών.

Με αισθήματα ιδιαίτερης εκτίμησης

Φαίδων Γεωργίου Κοτσαμπόπουλος

Αρέσει σε %d bloggers: