Παρά τις δυσκολίες που έχουν προκύψει από την φοβερή πανδημία ,πολλά παιδιά των Σχολείων της Παροικίας μας συμμετείχαν στις δραστηριότητες των Κατηχητικών Σχολείων μας.

 Ακόμη και όταν δια λόγους προληπτικούς δεν μπορούσαν να βρεθούν στο φιλόξενο χώρο του Ιερού Ναού των Εισοδίων της Θεοτόκου, δια των ηλεκτρονικών μέσων, συμμετείχαν με μεγάλη χαρά.

Γράφει ο Αρχιμ. Στέφανος Σουλιμιώτης, Μ. Εκκλησιάρχης του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας

Οφείλονται ευχαριστίες στις άοκνες προσπάθειες των  κατηχητριών μας Ελένης και Μαρίας

Με μια μικρή εκδήλωση και την συμμετοχή ορισμένων παιδιών, το απόγευμα του Σαββάτου της 12ης Ιουνίου έκλεισαν οι όμορφες  συναντήσεις.

Την εκδήλωση ευλόγησε με την παρουσία του, τις συμβουλές και τις ευχές του  ο Σεβ. Μητροπολίτης Μέμφιδος και Πατριαρχικός Επίτροπος Καΐρου κ. Νικόδημος, μεταφέροντας και τις πατρικές ευλογίες του Πατριάρχου μας κ.κ Θεοδώρου.

Παρόντες ήταν και γονείς  οι οποίοι  φροντίζουν τα παιδιά τους μαζί με την μόρφωση από το Σχολείο να λάβουν και την κατά Θεόν μόρφωση.

Η καλή συνεργασία Σχολείου και Κατηχητικού έχουν κοινό στόχο. Να βοηθήσουν  τα παιδιά μας να γίνουν ολοκληρωμένες προσωπικότητες.

Μετά την διανομή αναμνηστικών δώρων σε παιδιά και γονείς ακολούθησε στον προαύλιο χώρο των σχολείων πλούσιο κέρασμα, προσφορά της Ελληνικής Στέγης, τα μέλη της οποίας ευχαριστούμε.

Αρέσει σε %d bloggers: