Οι Αρμένιοι της Αιγύπτου
23/09/2021
Η Ελλάδα τιμώμενη χώρα στο 37ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αλεξάνδρειας.
24/09/2021
Show all

Τελευταία μέρα σήμερα και κλείσιμο του 14ου Φεστιβάλ πνευματικής μουσικής και ψαλτικής τέχνης με τιμές σε φωτεινές και οικουμενικές προσωπικότητες.

Τι κοινό έχει ο Μίκης Θεοδωράκης, το μουσικό τρίο Eduardo Paniagua, το μουσικό σύνολο «Light and Hope Association» με τις τυφλές εθελόντριες που ενέπνευσε η συχγωρεμένη Istiklal  Radi, o μοναδικός και ποιητικός αφηγητής  του Κορανίου Abu Al- Enein Shuaisha, και ο επίσκοπος της καθολικής εκκλησίας πατέρας Claudio Lorati

Eίναι  προσωπικότητες που με το παράδειγμα της ζωής τους και το έργο τους κατάφεραν να υψώσουν το μπόι της ανθρωπότητας λίγο ψηλότερα. Που μας έκαναν και μας κάνουν να ονειρευόμαστε και να φανταζόμαστε ότι ένας άλλος κόσμος είναι εφικτός

Αυτές τις προσωπικότητες μέσα στο πλούσιο και ενδιαφέρον πρόγραμμά της διοργάνωσης, επέλεξε να τιμήσει ο καλλιτεχνικός διευθυντής κ. Intessar Abdel- Fattah και το 14ο φεστιβάλ  πνευματικής μουσικής και  ψαλτικής τέχνης,  που σήμερα είναι η τελευταία του μέρα και προσκαλεί όλους μας να είμαστε παρόντες στην Σιταντέλα του Καΐρου στις 8 το βράδυ.

Η είσοδος στην συναυλία του κλεισίματος του φεστιβάλ θα είναι δωρεάν και από ότι μαθαίνουμε από τους διοργανωτές η βραδιά θα επιφυλάξει ενδιαφέρουσες εκπλήξεις στους παρευρισκόμενους.

Αρέσει σε %d bloggers: