Κείμενο και εικόνες Μαίρη Ηλιάδη

Την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022 στο εντευκτήριο του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων, ο Σύλλογος Ελλήνων Καΐρου οργάνωσε και παρουσίασε μουσική βραδιά με τραγούδια που συνέθεσε και έγραψε τους στίχους ο Άγγελος Κουτρουμπάκης από το διπλό του CD “Mission to Mars”.

Μετά το σύντομο καλωσόρισμα των παρευρισκομένων από τον πρόεδρο του ΣΕΚ κ. Μιχάλη Μπίσκο ακολούθησε η παρουσίαση του μουσικού σχήματος της βραδιάς, που αποτελείτο από τον Άγγελο Κουτρουμπάκη στο τραγούδι, τον Γιώργο Ζήκο στην ηλεκτρική κιθάρα και την μουσική επιμέλεια, τις Κατερίνα και Μαρία Αδαμαντίδου στα φωνητικά και τον Τάκη Σφακιανόπουλο στην τεχνική επιμέλεια.

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Καϊρου κ. Χρήστος Καβαλλής απηύθυνε στους παρευρισκόμενους ένα σύντομο χαιρετισμό, μετά από τον οποίο ακολούθησε η παρουσίαση  δώδεκα τραγουδιών του συνθέτη Άγγελου Κουτρουμπάκη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του ΣΑΕ κ. Κώστας Μιχαηλίδης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Καϊρου κ. Χρήστος Καβαλλής, ο Πρόεδρος του Συλλόγου της Αμπετείου Σχολής στην Αθήνα κ. Χρήστος Παπαδόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του ΣΑΕ κ. Νικόλας Βαδής, ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου της Αμπετείου Σχολής κ. Μίμης Πιερής, η Έφορος Πολιτιστικών του ΣΑΕ κα Ηλιάνα Θεμιστοκλέους, η Έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου της Αμπετείου Σχολής κα Βιβιάνα Καραντινού, ο τέως Έφορος Πολιτιστικών του ΣΑΕ κ. Μιχάλης Κωβαίος, ο Καϊρινός επιχειρηματίας κ. Αντώνης Καζαμίας, ο κ. Μιχάλης Ατζέμης και άλλοι πολλοί γνωστοί Αιγυπτιώτες.

Η εκδήλωση έληξε με την απονομή τιμητικής πλακέτας στον κ. Άγγελο Κουτρουμπάκη καθώς και τιμητικά διπλώματα στους  υπόλοιπους σεντελεστές της βραδιάς. Τέλος, οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν στην συνέχεια μέχρι αργά, τις αραβικές λιχουδιές της κουζίνας του Ρέντα.

Αρέσει σε %d bloggers: