Δελτίο Τύπου του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων

Την Τρίτη 14.3.2023 πραγματοποιήθηκε τιμητική εκδήλωση του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων προς το Κοινωφελές Ίδρυμα Αλέξανδρος Ωνάσης που συνιστά μεγάλο ευεργέτη του Συνδέσμου μας και πρόσφατα συνέφερε στην ανακαίνιση του εντευκτηρίου μας.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο εντευκτήριο του Συνδέσμου, παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αλέξανδρος Ωνάση, κ. Αντώνης Παπαδημητρίου με την οικογένειά του, τα μέλη του Δ.Σ. του Ιδρύματος, κ.κ. N. Καραμούζης, Σ. Ταμβάκης και Μ. Μιχαλοπούλου καθώς και δεκάδες στελέχη του Ομίλου, τα οποία γνώρισαν από κοντά το Σύνδεσμό μας αλλά και το έργο που έχει προσφέρει κατά την 90ετή λειτουργία του.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γουινέας κ. Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Καϊρου, κ. Χρήστος Καβαλής, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου Φ. Κοσσένας, η πρώην Πρόεδρος κα Κρ. Τρίμη, Πρόεδροι Αιγυπτιώτικων Σωματείων και ευεργέτες του Συνδέσμου.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Μιχαηλίδης, αφού ευχαρίστησε το Ίδρυμα Ωνάση, προσέφερε στον Πρόεδρο του Ιδρύματος, κ. Παπαδημητρίου, αναμνηστικό δώρο. Ο κ. Αντώνης Παπαδημητρίου με ένα λιτό μα συνάμα συγκινητικό λόγο μνημόνευσε την περίοδο που κι ο ίδιος ήταν Πρόεδρος του Συνδέσμου, αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που επιτελεί ο Σύνδεσμος Αιγυπτιωτών Ελλήνων κι ευχήθηκε επιτυχίες, διαβεβαιώνοντας ότι είναι πάντα δίπλα μας.

(φωτογραφίες: ΣΑΕ)

Αρέσει σε %d bloggers: