Επίσκεψη στην Ελληνική Κοινότητα Καΐρου θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 25 Νοεμβρίου ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Νίκος Παππάς.

Ο κ. Παππάς θα φτάσει στις 16.00 στο Σπετσεροπούλειο Ίδρυμα, εκεί που στεγάζονται η Αχιλλοπούλειος και η Αμπέτειος Σχολή. Θα δει από κοντά το εμβληματικό κτήριο του Σπεροπουλείου και θα επισκεφθει τις αιθουσες, όπου και θα συνομιλήσει με εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Τον Υπουργό θα ξεναγήσει ο πρόεδρος της ΕΚ.Κ κ. Χρήστος Καβαλής ο οποίος θα τον ενημερώσει και για τα θέματα που απασχολούν τον Ελληνισμό του Καΐρου και γενικότερα της Αιγύπτου.

Αμέσως μετά θα παρατεθεί στην Ελληνική Στέγη γεύμα, προς τιμήν του κ. Παππά.

Τον υπουργό θα συνοδεύει στην επίσκεψή του στο Κάιρο ο Αιγυπτιώτης Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής κ. Γιώργος Φλωρεντής.

Ο κ. Παππάς φτάνει στο Κάιρο στις 24 Νοεμβρίου και θα αναχωρήσει στις 26 Νοεμβρίου 2018. Εκτός από την συνάντηση με τους παροίκους του  Καΐρου θα επισκεφθεί και τη Διεθνή Έκθεση ICT, στην οποία  συμμετέχουν με κοινό περιπτερο Ελλάδα, Κύπρος και Αίγυπτος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στις 14.30, για τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Ελληνικών Σωματείων, θα αναχωρήσει λεωφορείο από τα Κεντρικά Γραφεία της Ε.Κ.Κ, προς τα Ελληνικά Σχολεία στην Ηλιούπολη.

Αρέσει σε %d bloggers: