O κ. Στέφανος Π. Ταμβάκης, επίτιμος Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας και Μέλος του Δ.Σ. του Κοινωφελούς Ιδρύματος « Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης» και τ.Πρόεδρος ΣΑΕ, σε επιστολή του προς τον πρόεδρο της  Παγκόσμιας Συντονιστικής Επιτροπής Κυπριακού Αγώνα, (ΠΣΕΚΑ) κ. Φίλιπ Κριστοφερ του εκφράζει τα συλληπητήριά του για την απώλεια του Νίκου Μούγιαρη.

Η επιστολή του κ. Ταμβάκη προς τον κ. Κρίστοφερ

Προς κύριο Philip Christopher Πρόεδρο της ΠΣΕΚΑ

Aγαπητέ κύριε Πρόεδρε,

Αγαπητέ Φίλιππα ,

Με μεγάλη έκπληξη και ιδιαίτερη λύπη διάβασα την δυσάρεστη  είδηση για την  απώλεια του αγαπητού σε όλους μας  Νίκου Μούγιαρη.

Είχα την τύχη να γνωρίσω τον Νίκο στην Κύπρο στα Συνέδρια της ΠΟΜΑΚ-ΠΣΕΚΑ και στις Γενικές Συνελεύσεις του ΣΑΕ στην Θεσσαλονίκη, καθώς επίσης και στην Νέα Υόρκη. Μου είχε κάνει εντυπώσει η ευγένεια του, η καλοσύνη του και η μετριοφροσύνη του, άλλα και η μαχητικότητα του.

Η αγάπη του Νίκου για την Κύπρο ήταν μεγάλη και η  προσφορά για την Πατρίδα του, ακόμα μεγαλύτερη.

Το φιλανθρωπικό  έργο του  Νίκου Μούγιαρη τον κατατάσσει ως έναν από τους πιο σημαντικούς μεγάλους Φιλάνθρωπους της εποχής μας και οι αγώνες του για την Κύπρο και για τα Εθνικά μας θέματα ως έναν από τους ποιο δραστήριους  και αληθινούς Πατριώτες της εποχής μας.

Ανεξίτηλο θα παραμείνει στην μνήμη μου το χαμόγελο του, η καλοσύνη του και η αγάπη του προς τον συνάνθρωπο.

Ο Νίκος θα παραμένει για πάντα μεταξύ  μας και  το ιδιαίτερα σημαντικό του έργο  θα μας τον θυμίζει και θα μας ακολουθεί  για πάντα.

Παρακαλώ αγαπητέ μου Πρόεδρε όπως διαβιβάστε  τα ειλικρινή μου συλληπτήρια,  στην αγαπητή του οικογένεια 

Αιωνία του η μνήμη.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Στέφανος Π. Ταμβάκης

Επίτιμος Πρόεδρος της Ε.Κ.Α

Μέλος του Δ.Σ.  του Κοινωφελούς Ιδρύματος « Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης» 

τ. Πρόεδρος Σ.Α.Ε.

Αρέσει σε %d bloggers: