Αφιερωματική συνέντευξη στα 700 φύλλα του «Νέου Φωτός» την εφημερίδα της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, φιλοξένησε το «Πρακτορείο 104,9 FM», ο ραδιοφωνικός σταθμός του εθνικού πρακτορείου ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε η αρχισυντάκτρια του «Νέου Φωτός» κ. Κάτια Τσιμπλάκη στους δημοσιογράφους κ. Σοφία Παπαδοπούλου και κ. Κώστα Παπαδάκη αναφέρθηκε στο ρόλο που διαδραματίζει η εφημερίδα επί είκοσι χρόνια στην ενημέρωση των Αιγυπτιωτών. Επίσης, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη διασύνδεση της εφημερίδας με την ιστοσελίδα με όλα τα social media και το κανάλι youtube της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου.

Η κ. Παπαδοπούλου από την πλευρά της αναφέρθηκε και στο έργο που επιτελεί στην Ελληνική Κοινότητα Καΐρου, επί σχεδόν είκοσι χρόνια ο πρόεδρός της κ. Χρήστος Καβαλής.

Ενώ αναφερόμενη στο Νέο Φως, είπε ότι είναι ο κρίκος που ενώνει την Ελληνική ομογένεια στην Αίγυπτο φωτίζει και οδηγεί το δρόμο της ενημέρωσης των Αιγυπτιωτών.

Ο κ. Παπαδάκης από την πλευρά του αναφέρθηκε στην πολυετή παρουσία του “Νέου Φωτός”, του προγόνου του, της εφημερίδας “Φως” και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας της Ε.Κ.Κ.

Αρέσει σε %d bloggers: