Δεκάδες νέοι, διάσημες Αιγυπτιακές ομάδες και η καρδιά της Ελληνικής Παροικίας στην Αιγυπτιακή πρωτεύουσα, χτυπά αυτές τις μέρες στην Ηλιούπολη.

Στο προαύλιο του Σπετσεροπούλειου, εκεί που στεγάζονται η Αχιλλοπούλειος και η Αμπέτειος Σχολή, πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου «Στέλλα Κυριάζη».

Το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου διοργανώθηκε για πρώτη φορά πέρυσι, στη μνήμη της Μεγάλης Ευεργέτιδας και αντιπροέδρου της Ε.Κ.Κ, Στέλλας Κυριάζη, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, αφήνοντας μεγάλο έργο προσφοράς στην Ε.Κ.Κ.

Οι νέοι αλλά και όλοι όσοι συνάνθρωποί μας δοκιμάζονταν δέχονταν πάντα τη φροντίδα της Στέλλας Κυριάζη. Ετσι και σήμερα, ο Π.Α.Ο.Κ, αποτίει ελάχιστο φόρο τιμής αφιερώνοντας το πρωτάθλημα νέων στη μεγάλη ευεργέτιδα.

Από τον Π.Α.Ο.Κ λάβαμε το ακόλουθο κείμενο το οποίο και δημοσιεύουμε:

«Mια αξιέπαινη προσπάθεια στο χώρο του αθλητισμού και ειδικότερα αυτόν του ποδοσφαίρου στην Ελληνική παροικία, συνεχίζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη της Στέλλας Κυριάζη. Το Δ.Σ του Π.Α.Ο.Κ διοργανώνει και φέτος το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που φέρει το όνομα «Στέλλα Κυριάζη», ως ελάχιστο φόρο τιμής στη Mεγάλη Eυεργέτιδα των Αιγυπτιωτών.

Το πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει από τα μέσα του Μαρτίου και θα λήξει την επόμενη Πέμπτη 11 Απριλίου 2019.

Δεκαπέντε ομάδες με διάφορες ηλικιακές κατηγορίες συμμετέχουν σε αυτό το πρωτάθλημα».

Αρέσει σε %d bloggers: