Ο Νίκος Νικηταρίδης, ο συγγραφέας των Αιγυπτιωτών, ο οποίος στα βιβλία του καταγράφει την ιστορία, τα ήθη και τα έθιμα του Ελληνισμού της χώρας του Νείλου, κατά τη Γενική Συνέλευση της Ε.Κ.Κ στις 26 Μαΐου, ανακηρύχθηκαν μαζί με τον Φίλιππο Κοσσένα, επίτιμα μέλη της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου.

Ο κ. Νικηταρίδης, σε επιστολή του προς την Ε.Κ.Κ και τον Πρόεδρο κ. Χρήστο Καβαλή (με ημερομηνία 30/5/19) εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες, λέγοντας ότι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το πρόσωπό του.

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορήθηκα πως η Διαχειριστική Επιτροπή της οποίας ηγείστε επιτυχώς επί τόσα έτη πρότεινε στη Γενική Συνέλευση της 26/5/19 την ανακήρυξή μου ως Επίτιμο Μέλος της πρεσβυγενούς Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, μια ιδιαίτερη τιμή που όχι μόνο αναγνωρίζει τους επί 32 χρόνια αγώνες μου υπέρ του Αιγυπτιωτισμού, αλλά αντανακλάται στα πρόσωπα όλων όσοι τόσο καιρό στάθηκαν στο πλάι μου στηρίζοντας με στο δύσκολο έργο καταγραφής ανάδειξης και προβολής της σημαντικότατης Ιστορίας του Αιγυπτιώτη Ελληνισμού.

Οι θερμές μου λοιπόν ευχαριστίες τόσο προς εσάς, όσο και προς όλα τα μέλς της Διαχειριστικής Επιτροπής και της Γενικής Συνελεύσεως της Κοινότητας ας θεωρηθούν δεδομένες.

Με ιδιαίτερα αιγυπτιώτικη αγάπη και εκτίμηση,

Νίκος Νικηταρίδης

Διαβάστε στο σύνδεσμο που ακολουθεί το ρεπορτάζ από τη Γενική Συνέλευση της Ε.Κ.Κ

ΝΑΙ σε όλα από την παροικία στη Γενική Συνέλευση: Ομόφωνη στήριξη στη Δ.E και βροντερό ΟΧΙ στη συκοφαντία και τις ψευδείς καταγγελίες (Videos/Photos)

Αρέσει σε %d bloggers: