Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αιγυπτιωτών και ταμίας της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας κ. Ρότζερ Γκαττ μαζί με τον Ολυμπιονίκη και παγκόσμιο πρωταθλητή και έφορο της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Βασίλη Πολύμερο, στα πλαίσια των επαφών και της προσπάθειας ευαισθητοποίησης όλων των φορέων σχετικά με το θέμα στέγασης που αντιμετωπίζει ο Όμιλος, συνάντησαν πριν από λίγες μέρες τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιουλίου στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, όπου οι κ.κ. Γκαττ και Πολύμερος τον ενημέρωσαν σχετικά με τις δραστηριότητες του Ομίλου αλλά και τις δυσχέρειες που αντιμετωπίζει σε επίπεδο εύρυθμης λειτουργίας μετά την αναγκαιότητα να εγκαταλειφθεί ο χώρος όπου μέχρι πρότινος στεγαζόταν (στην περιοχή του Ελληνικού, Άγιο Κοσμά).

Ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας, έχοντας υπάρξει αθλητής και μάλιστα κωπηλάτης δεσμεύτηκε στο να συμβάλει ώστε να δοθεί λύση στο πρόβλημά του ΕΝΟΑ.

Στην συνάντηση παρών ήταν και ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης ο οποίος εξέφρασε την απεριόριστη στήριξή του στις προσπάθειες της Διοίκησης του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου των Αιγυπτιωτών.

Αρέσει σε %d bloggers: