Η Bavaria Auto υπέγραψε πρόσφατα συμφωνία με τον γερμανικό όμιλο Ziegler για τη συναρμολόγηση ασθενοφόρων στην Αίγυπτο, σύμφωνα με αναφορές του δικτύου της Al Ahram Gate.Οι δύο πλευρές υπέγραψαν τη συμφωνία κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Π/Θ Moustafa Madbouly στη Γερμανία στη διάρκεια του περασμένου Ιουλίου.

Οι συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών εστιάστηκαν στην πιθανή συνεργασία για τη συναρμολόγηση ηλεκτρικών λεωφορείων στην Αίγυπτο, στις εγκαταστάσεις του ΑΟΙ, όπως δήλωσε ο Al Mowafy. Oι κινεζικές εταιρείες συμφώνησαν μάλιστα να προσφέρουν στην Αίγυπτο, ένα λεωφορείο για να χρησιμοποιηθεί ως μοντέλο κατά την κατασκευή. Εν τω μεταξύ, ο Υπουργός Δημοσίων Επιχειρήσεων κ. H. Tawfik αποκάλυψε την τερματισμό της προκαταρκτικής συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ της Nissan και της El Nasr Automotive προκειμένου να παραχθούν περίπου 100.000 αυτοκίνητα ετησίως.

Επιπλέον πρόσθεσε ότι η Nissan διεξάγει διαπραγματεύσεις με το Υπουργείο Εμπορίου και Βιομηχανίας για να επενδύσει σε ένα έργο στην πόλη Ain Sokhna.

Πηγή: Πρεσβεία της Ελλάδος στο Κάιρο / Γραφείο Εμπορικών και Οικονομικών Υποθέσεων.

Αρέσει σε %d bloggers: