Συνάντηση με τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Αντώνη Διαματάρη, είχε σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος της Ε.Κ.Κ κ. Χρήστος Καβαλής.

Ο πρόεδρος της Ε.Κ.Κ κ. Χρ. Καβαλής ενημέρωσε τον ΥΦΥΠΕΞ για τις τρέχουσες πιεστικές εκκρεμότητες σε θέματα διδακτικού προσωπικού του Ελληνικού Σχολείου Καΐρου, που δεν επιλύθηκαν μέχρι σήμερα, παρά το θετικό κλίμα των συνομιλιών του με με την αρμόδια Υφυπουργό Παιδείας κ. Σοφία Ζαχαράκη που είχε πραγματοποιηθεί την περασμένη εβδομάδα στο γραφείο της.

Ο κ. Διαματάρης από την πλευρά του είπε ότι θα κινηθεί άμεσα προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου: «Ο Υφυπουργός κ.Διαματάρης με διαβεβαίωσε ότι θα επικοινωνούσε με την συνάδελφό του κα Ζαχαράκη για να ρυθμίσει όσο γίνεται πιο άμεσα το θέμα με τις σοβαρές εκκρεμότητες”

Με την ευκαιρία προσκάλεσε τον κ.Διαματάρη να παραστεί στα θυρανοίξια του ιστορικού Κοινοτικού Ναού Αγίου Κωσταντίνου και Ελένης.

Ο κ. Διαματάρης ενημέρωσε δυστυχώς ότι δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στη πρόσκληση διότι τις ίδιες ημερομηνίες θα βρίσκεται στη Νεα Υόρκη με τον Πρωθυπουργό κ.Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αρέσει σε %d bloggers: