Στην κορυφή της λίστας των χωρών που αξίζει και πρέπει να επισκεφθεί κάποιος το 2020 κατέταξε η διαδικτυακή έκδοση της Βρετανικής εφημερίδας “Independent” την Αίγυπτο.

Σε ένα άρθρο με τίτλο «Αυτά είναι τα μέρη τα οποία οι ειδικοί προτείνουν να ταξιδέψετε το επόμενο έτος – Aπό την Αίγυπτο στο Πακιστάν».

Επισημαίνεται ότι ένα από τα μέρη που πρέπει να επισκεφθούν οι ταξιδιώτες είναι η Αίγυπτος, ειδικά μετά την επανέναρξη των πτήσεων προς το Σαρμ ελ-Σέιχ.

Σημειώνεται ότι περισσότεροι από 11 εκατομμύρια άνθρωποι επισκέφθηκαν την Αίγυπτο το 2018, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία.

Στο ίδιο ρεπορτάζ προτείνεται επίσκεψη στο Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο (GEM), το οποίο προγραμματίζεται να ανοίξει το 2020 και θα είναι το μεγαλύτερο αρχαιολογικό μουσείο στον κόσμο.

Το μουσείο θα παρουσιάσει ευρύ φάσμα αρχαίων αιγυπτιακών αρχαιοτήτων, εκ των οποίων 30.000 παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο κοινό.

Στη λίστα του “Independent” Πακιστάν ήρθε στη δεύτερη θέση, ακολουθεί το Milwaukee στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Κοπεγχάγη, το Kent του Ηνωμένου Βασιλείου, το Τσαντ, το Περού, το Σιτσουάν στην Κίνα, το Αμπερντίν της Σκωτίας και η Νέα Αγγλία στις ΗΠΑ.

Πηγή: Independent

Αρέσει σε %d bloggers: