Η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου είναι ένας ισχυρός οργανισμός ο οποίος αναπτύσσει ευρύ ανθρωπιστικό έργο, εντός και εκτός Ελλάδος και παράλληλα είναι καθ’ όλα υγιής και εν’ τάξη.

Το 2019 έκλεισε με πλεόνασμα για την Ε.Κ.Κ παρά τις τεράστιες δαπάνες. Η αποκατάσταση του Κοινοτικού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης από κοινού με την Μ. Ευεργέτιδα, κ. Αικ. Σοφιανού Μπελεφάντη και τα θυρανοίξια που έγιναν αντάξια της ιστορίας της Κοινότητάς μας, άντλησαν μεγάλο μέρος από τον προϋπολογισμό.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μειώθηκαν οι δαπάνες σε άλλους νευραλγικούς τομείς της Ε.Κ.Κ γιατί και η αποπεράτωση των υπερσύγχρονων Εξωτερικών Ιατρείων του Ελληνικού Νοσοκομείου Καΐρου, ολοκληρώθηκε και παράλληλα αγοράσθηκε ολοκαίνουργιος αξονικός τομογράφος.

Έτσι λοιπόν οι πάροικοι στην επικείμενη Γενική Συνέλευση που θα γίνει μόλις θα χαλαρώσουν τα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού, θα ενημερωθούν για το ευρύ ανθρωπιστικό έργο της Ε.Κ.Κ. Μια πρώτη εικόνα μπορείτε να σχηματίσετε διαβάζοντας στις σελίδες 4,5,6 το πρακτικό της Γενικής Συνέλευσης του 2019, που αφορούσε τα κοινοτικά πεπραγμένα του 2018. Παράλληλα, οι πάροικοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν συνοπτικά τα δεδομένα του ισολογισμού / οικονομικού απολογισμού του 2019 και το όραμά μας για το 2020. Η ιστορία της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου συνεχίζει να γράφεται με «χρυσά γράμμα».

*Τα οικονομικά στοιχεία της Ε.Κ.Κ μπορείτε να τα δείτε στο Νέο Φως που κυκλοφόρησε στις 16.3.20.

Αρέσει σε %d bloggers: