Mία ακόμη δυναμική εμφάνιση έκανε ο Ελληνικός Ναυτικός Όμιλος Καΐρου στο Πρωτάθλημα Κυπέλου Αιγύπτου ατομικής κωπηλασίας (skiff)

Συγκεκριμένα κατά τους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στις 18 και 19 Φεβρουαρίου 2021 ο Aly El Hagan, ο 22χρονος φοιτητής στο Πολυτεχνείο και αθλητής του ΕΝΟΚ κατέκτησε την 4η θέση.

“O ΕΝΟΚ συνεχίζει τη δυναμική του πορεία στους αγώνες. Οι αθλητές του είναι νέα παιδιά, με ταλέντο και πείσμα να διακριθούν. Η προετοιμασία και οι αγώνες σκληροί, αλλά το αποτέλεσμα μας γεμιζει όλους χαμόγελα”, επισημαίνει στο Νέο Φως και στην ιστοσελιδα της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, ekkairo.org, ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου κ. Γιώργος Ρεκτσίνης.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες ο ΕΝΟΚ απέσπασε άλλες τέσσερις διακρίσεις.  Τέσσερις αθλητές και τέσσερα μετάλλια ήταν η… σοδειά του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Καΐρου κατά τη συμμετοχή του στο 1ο Παναιγυπτιακό Πρωτάθλημα Κανόε Καγιάκ και SUP  (stand up paddle).

Στο θηλέων το χρυσό κέρδισε η Salma Akl και το ασημένιο η Norhan Raafat. Στα αγωνίσματα των αρρένων ασημένιο μετάλλιο κέρδισε ο Hatem Majram και μπρούτζινο ο Ahmed Ηamdy.

Αρέσει σε %d bloggers: