Νέα δυναμική εμφάνιση του ΕΝΟΚ στο Πρωτάθλημα Κυπέλλου Αιγύπτου της ατομικής κωπηλασίας skiff (Video)
20/02/2021
thumbnail of 0222 (3)
Nέο Φως 22.2.20
22/02/2021
Show all

Συνέντευξη σε Mega, Οpen και ΕΡΤ του Γ. Ρεκτσίνη – Οι επιτυχίες του ΕΝΟΚ μέσα από το «Nέο Φως» και την ekkairo.org (Videos)

Συνέντευξη στο Mega Channel έδωσε ο αντιπρόεδρος του ΕΝΟΚ κ. Γιώργος Ρεκτσίνης, ο οποίος μίλησε για τις αθλητικές επιτυχίες του Ομίλου αλλά και τον Ελληνισμό της Αιγύπτου.

 «Είναι το πιο δημοφιλές παραθεριστικό θέρετρο της Αιγύπτου. Έχει πάνω από 300 ξενοδοχεία εδώ. Και πολλοί Έλληνες έρχονται εδώ. Τουριστικά τώρα τα πράγματα δεν είναι ό,τι καλύτερο. Δεν έχουμε πολλά οργανωμένα γκρουπ, αλλά μεμονωμένους ταξιδιώτες», είπε ο κ. Ρεκτσίνης στο Mega.

«Εγώ γεννήθηκα εδώ. Τη γλώσσα και τα ήθη και τα έθιμά μας, τα κρατάμε πολύ εδώ. Ό,τι έχει σχέση με Ελλάδα. Έρχομαι συχνά Ελλάδα. Δεν υπάρχει χρονιά που δεν θα έρθουμε. Έχω σπίτι και στην Αθήνα και σε ένα νησί», πρόσθεσε ο ίδιος.

Σημειώνεται ότι πριν από δύο εβδομάδες ο κ. Ρεκτσίνης έδωσε συνέντευξη στην ΕΡΤ και στις αρχές του έτος στο OPEN.

H παρουσίαση του ΕΝΟΚ και του σπουδαίου έργου του στα Πανελλαδικής Εμβέλειας ΜΜΕ ήρθε μέσα από τα εκτενή ρεπορτάζ της εφημερίδας «Νέο Φως» και της ιστοσελίδας ekkairo.org, της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου και αποτυπώνει τη δυναμική του ομογενειακού τύπου όταν παρουσιάζει υψηλού επιπέδου ρεπορτάζ συνοδευόμενο από φωτογραφίες και video υπηρετώντας αποκλειστικά τη Δημοσιογραφία και τον Αιγυπτιώτη Ελληνισμό.

Δείτε το ρεπορτάζ του Mega στο σύνδεσμο που ακολουθεί:

Βόλτα στο πιο δημοφιλές τουριστικό θέρετρο της Αιγύπτου

Αρέσει σε %d bloggers: