Οι πρόσκοποι το τσίκνισαν και μαζί τους όλη η παροικία. Μια από τις πιο κεφάτες εκδηλώσεις της ελληνικής παροικίας έγινε το Σάββατο 6 Μαρτίου 2021 στο Προσκοπείο του Καΐρου, το οποίο βρίσκεται στον περίβολο του Κοινοτικού Ναού των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης.

Οι πρόσκοποι ξεδίπλωσαν για άλλη μια φορά το ταλέντο τους στη διοργάνωση των εκδηλώσεων και αποκάλυψαν τη συνταγή για να σκορπούν χαμόγελα όχι μόνο στους λιλιπούτειους αλλά και στους μεγαλύτερους φίλους τους. Αυτή δεν είναι τίποτα άλλο από την άρτια οργάνωση, τα παιχνίδια, την ευχάριστη παρέα, το καλό φαγητό, τα δώρα!

Η γιορτή των προσκόπων του Καΐρου είχε δρώμενα με τον μάγο, άπειρα εκπαιδευτικά και παιχνίδια ικανοτήτων καθώς επίσης και άφθονο ψητό κρέας.


Την Ελληνική Κοινότητα Καΐρου εκπροσώπησαν η Επόπτρια Γραφείων κ. Βίλλυ Πολίτη Ζουέ και οι Κοινοτικοί Επίτροποι Ανδρέας Γιόσρι, Λεωνίδας Φοντριέ και ο κ. Στέλιος Χαλκιάς.


Από το ΕΠΚΚ παραβρέθηκε ο Διευθυντής κ. Χρίστος Παπαδοπουλος, η οικονομική Διευθύντρια κ. Κωνσταντίνα Γεδεών και ο καθηγητής κ. Γιάννης Φουρτούνας και συνεργάτης του «Νέου Φωτός», ο οποίος απαθανάτισε την εκδήλωση.


Επίσης, παραβρέθηκε ο Έφορος Αποδήμων Προσκόπων κ. Ανδρέας Γιόσρι (και κοινοτικός επίτροπος όπως προαναφέρθηκε), ο Αρχηγός του Συστήματος Προσκόπων Καΐρου κ. Γιάννης Μελαχροινούδης και φυσικά Πρόσκοποι από όλους τους βαθμούς. Επίσης, παραβρέθηκε ο αντιπρόεδρος του ΕΝΟΚ κ. Γιώργος Ρεκτσίνης.

Αρέσει σε %d bloggers: