Δεκαετία του ’70, εορτασμοί στον Κοινοτικό Ναό των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης.

Θεατρικό δρώμενο στην Αχιλλοπούλειο για την 25η Μαρτίου. Πίσω η Τρίτη μαθήτρια από δεξιά είναι η Μεγάλη Ευεργέτιδα της Ε.Κ.Κ Αικατερίνη Μπελεφάντη – Σοφιανού.


Χαμογελαστό ευζωνάκι κρατά υπερήφανο την Ελληνική σημαία, ο Πρόεδρος της Ε.Κ.Κ Xρήστος Καβαλής, σε παιδική ηλικία.


25 Μαρτίου 1981. Ελληνικό Κέντρο Καΐρου, παμπαροικιακός εορτασμός για τα 160 χρόνια από την Επανάσταση του 1821. Ο νυν Πρόεδρος της Ε.Κ.Κ Χρ. Καβαλής, τελειόφοιτος στην Γ’ τάξη του Πρακτικού Λυκείου της Αμπετείου απαγγέλλει δύο σελίδες από τα απομνημονεύματα του στρατηγού Μακρυγιάννη.
Αναμνηστική φωτογραφία στην είσοδο του Ι.Κ.Ναού των Αγίων Κων/νου και Ελένης στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου το 1999. Διακρίνονται ο Πρόεδρος της Ε.Κ.Κ Ι. Διακουμίδης και οι Κ.Ε. Γ. Καραΐσκος, Ν. Πολίτης και Ι. Φλεβοτομάς, ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ε.Κ.Κ. Χαρ. Καρβέλλης, ο Έλληνας Πρέσβυς Γ. Ασημακόπουλος, ο Κύπριος Πρέσβυς Ορφανού, ο Μορφωτικός Σύμβουλος Κ. Μοσκώφ, ο ΑΚΑΜ Ι. Μπεγνής, ο Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων Ν. Ατζέμης και ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ Σ. Σκουφαρίδης.


Δοξολογία την 25η Μαρτίου στον Αγ. Κωνσταντίνο. Από αριστερά διακρίνονται: Ο τότε αρχηγός των Προσκόπων Αλ. Καζαμίας, ο αείμνηστος επίτιμος αντιπρόεδρος της Ε.Κ.Κ Ν. Πολίτης, ο τότε αντιπρόεδρος Ν. Βαδής, ο νυν ταμίας Αντ. Ιορδανίδης και ο ΑΚΑΜ Απ. Μπάστας.
Παμπαροικιακές εκδηλώσεις στο Ελληνικό Κέντρο. Από αριστερά διακρίνεται η Επόπτρια Γραφείων κ. Βίλλυ Πολίτη – Ζουέ και δεξιά ο Κ.Ε κ. Ανδρέας Ρούσσος (1991).


Ο μακαριστός Πατριάρχης Παρθένιος στα Ελληνικά σχολεία την 25η Μαρτίου, στην Αμπέτειο (1991).
Εισόδια της Θεοτόκου στο παρεκκλήσι των Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων στην Ηλιούπολη. Στη Δοξολογία χοροστατεί ο Μητροπολίτης Μέμφιδος και Πατριαρχικός Επίτροπος Καΐρου κ. Νικόδημος.
Μετά την παρέλαση ο Κ.Ε Ανδρέας Γιόσρι με την αδελφή του Χριστίνα (αριστερά) και τους γονείς του τον γιατρό Γιόσρι και την Κωνσταντίνα Γεδεών (δεξιά).

Ο Κ.Ε Ανδρέας Ρούσσος σε παιδική ηλικία.
Μετά τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου το 2019. Από αριστερά: Οι Κ.Ε Α. Ρούσσος και Π. Δήμος, ο Πρόεδρος της Ε.Κ.Κ Χρ. Καβαλής, η Γενική Γραμματέας Χρυσάνθη Σκουφαρίδου, ο Αντιπρόεδρος Μ.Γκρουνστέιν, ο Κ.Ε Στ.Χαλκιάς.

Παραδοσιακοί χοροί από μαθητές της Αχιλλοπουλείου.
Ο Κ.Ε Λεωνίδας Φοντριέ με τη σύζυγό του Ράσα και την κόρη τους Μαρία.


Στιγμιότυπο από μαθητική παρέλαση στο προαύλιο του Σπετσεροπουλείου κατά τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.Όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί στην Ελλάδα φιλοξενούν σε ρεπορτάζ τους την μαθητική παρέλαση στο Κάιρο.
Ο Κοινοτικός Επίτροπος Στέλιος Χαλκιάς με το γιό του Γιώργο.

Αρέσει σε %d bloggers: