Εγκάρδιες ευχαριστίες στην Μεγάλη Ευεργέτιδα της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Αικατερίνη Μπελεφάντη – Σοφιανού έστειλε ο  κ. Χρήστος Καβαλής, με αφορμή την ευχετήρια επιστολή της για τη συμπλήρωση 20 ετών στη θέση του Προέδρου της Ε.Κ.Κ.

«…Ιδιαίτερα, όμως σας ευχαριστώ για τη στήριξη στο πρόσωπό μου αλλά και για την αστείρευτη αγάπη με την οποία περιβάλλετε τον Ελληνισμό του Καΐρου.

Χωρίς την καθοριστική σας συνεισφορά δεν θα ολοκληρωνόταν πολλά ουσιαστικά για τη ζωή της παροικίας μας και τους ποιμνίου του Πατριαρχείου μας έργα. Ο δε αλτρουισμός σας και η προσφορά σας στα Αιγυπτιώτικα σωματεία δίνει μια ανάσα ζωής σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάμε.

Κορωνίδα βέβαια για τον οργανισμό μας ήταν η ανιδιοτελής προσφορά σας για την αποκατάσταση του ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Αγαπητή κυρία Σοφιανού,

Το παράδειγμά σας είναι πηγή έμπνευσης για τους Αιγυπτιώτες και για εμένα προσωπικά. Η δίκαιη πρόσφατη βράβευσή σας από τα GIWA, έδειξε σε όλη την οικουμένη ότι ανήκετε στη γενιά των Αιγυπτιωτών που φέρουν μέσα στην καρδιά τους τις αρχές των μεγάλων πρώτων ευεργετών μας, που θεμελίωσαν την Κοινότητά μας και την έκαναν γνωστή στα μήκη και πλάτη του κόσμου.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για άλλη μια φορά”, αναφέρει ο κ. Καβαλής στην επιστολή του προς την κ. Σοφιανού.

0419-2

Αρέσει σε %d bloggers: