Στο Κάιρο βρίσκεται ήδη ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της επίσημης επισκεψης που πραγματοποιεί στην Αίγυπτο.

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο της Αιγυπτιακής πρωτεύουσας ο αναπληρωτής υπουργός Πετρελαίου και Ορυκτού Πλούτου, της Αιγύπτου, Τάρεκ Ελ Μόλα και ο Έλληνας πρέσβης στην χώρα Νίκος Γαριλίδης, η Γενική Προξενος της Ελλάδας στο Κάιρο Μαρία Ζήση, ο Πρόξενος κ. Αχιλλέας Μπικής και ο αντιπρόεδρος της Ε.Κ.Κ Μιχάλης Γκρουνστέιν. Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός μετέβη στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, όπου κατέθεσε δύο στεφάνια, ένα στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και ένα στον τάφο του Προέδρου Σαντάτ.

O Κυριάκος Μητσοτάκης συναντάται με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι στο προεδρικό μέγαρο Etihadeya, στο Κάιρο. Μετά τη συνάντηση θα ακολουθήσουν δηλώσεις των δύο ηγετών.

Διαβάστε σχετικά:

6+1 αιτήματα των Κοινοτήτων Καΐρου και Αλεξανδρείας έλαβε ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης κατά την συνάντησή του με την παροικία (Photos)
Δέσμευση Αλ Σίσι – Μητσοτάκη για να αντιμετωπίσουν τις «περιπέτειες» στη Μεσόγειο και για ενίσχυση της συνεργασίας σε Ελλάδα, Κύπρο, Αίγυπτο
Oι κοινές δηλώσεις Μητσοτάκη – Αλ Σίσι στο Κάιρο (video)
Έφτασε στο Κάιρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Τη Δευτέρα η συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι. Επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Πατριαρχείο Aλεξανδρείας
Τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενημέρωσε για τα φλέγοντα ζητήματα των Αιγυπτιωτών ο Χρ. Καβαλής (Photos) 9.10.19
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεναγήθηκε στον Αγ. Γεώργιο Παλαιού Καΐρου (Photos)
Η ξενάγηση του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη και της συζύγου του Μαρέβας, στον Αγ. Γεώργιο (Video)

Αρέσει σε %d bloggers: